Laatste nieuws:

WATERINGEN, 9 juni 2017 12:38

Procentec viert twintigste verjaardag

Procentec, specialist op het gebied van Profibus- en Profinet-technologie, bestaat twintig jaar. Sinds de oprichting is de onderneming gegroeid van klein supportbedrijf tot een internationaal actieve ontwikkelaar van oplossingen die ervoor zorgen dat haar klanten succesvol kunnen opereren in de industriële automatisering.

Vandaag de dag werken er meer dan vijftig medewerkers op het hoofdkantoor in Wateringen. Tevens heeft Procentec kantoren in Duitsland en Italië'
Vandaag de dag werken er meer dan vijftig medewerkers op het hoofdkantoor in Wateringen. Tevens heeft Procentec kantoren in Duitsland en Italië
1/1
In de loop der jaren heeft Procentec veelontwikkelingen op haar naam staan. In 2003 lanceerde het bedrijf de ProfiTrace, een toolkit die gebruikers in staat stelde om hun netwerk te testen voor het werd geïmplementeerd. De ProfiTrace bleek een krachtige tool voor troubleshooting en maintenance van Profibus netwerken.

Profibus en Profinet

Later volgde de ontwikkeling van diverse componenten als de ProfiHub familie (die helpen bij het creëren van de meeste betrouwbare netwerkstructuur in de huidige markt) en ComBricks (een permanente bewakingsoplossing voor Profibus en Profinet. Onlangs werd Atlas, voor de toekomst van Industrieel Ethernet diagnostiek, aan het productprotfolio toegevoegd.

Procentec ontwikkelt niet alleen producten, maar verricht ook supportklussen over de hele wereld. Het bedrijf is daarnaast al jaren actief in opleidingen op het gebied van Profibus en Profinet. Inmiddels hebben al meer dan 4.0000 deelnemers een certificaat behaald.

De Wateringse onderneming is ook een internationaal erkend Competence Center en runt één van de acht geaccrediteerde testlaboratoria voor de certificering van Profibus-apparaten.

bron: Procentec

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (4)

1 oktober 2024 - Evenementenhal Gorinchem
METAVAK
3 oktober 2024 - Kortrijk Expo, Kortrijk (B)
ABISS
8 oktober 2024 - Stuttgart (D)
Motek
8 oktober 2024 - Stuttgart (D)
Vision

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden