Laatste nieuws:

BARENDRECHT, 2 juni 2017 12:12

Sigmatek groeit verder uit het jasje

Sigmatek, gespecialiseerd in industriële automatiseringstechniek, groeit voortdurend. Het Innovation Center in thuisbasis Lamprechtshausen (bij Salzburg) wordt voor de derde keer uitgebreid. De eerste fase is al aan de gang en zal worden afgerond in 2017, de tweede fase moet klaar zijn in 2018, net op tijd voor het 30-jarig jubileum.

De moderne automatiseringsoplossingen van Sigmatek worden ontwikkeld in het Innovation Center in Lamprechtshausen (A). '
De moderne automatiseringsoplossingen van Sigmatek worden ontwikkeld in het Innovation Center in Lamprechtshausen (A).
Rechts
1/2

De totaaloplossingen van het bedrijf blijven succesvol op de internationale markt. In 2016 bereikte het zelfs het beste jaar qua verkoop in haar geschiedenis. De continue groei van het familiebedrijf, 100% eigendom van de families Melkus en Kusejko, vereist een uitbreiding van de hoofdvestiging, waar momenteel 420 van het 500 medewerkers werken.

Uitbreiding

In 2017 zal gebouw III worden verhoogd met één niveau, goed voor 1.500 m² extra vloeroppervlak. De huidige hal voor onderzoek en testen zal worden uitgebreid met een palletmagazijn, waarbij twee extra verdiepingen als kantoorruimte zullen worden ingericht. Deze sectie met 1.650 m² vloeroppervlak moet worden afgerond in april 2018.

De verhoogde capaciteit wordt gebruikt voor het uitbreiden van zowel de productie, logistiek, R&D als managementruimten. Aan de high-tech specialisten worden moderne werkruimten en geoptimaliseerde omgevingen geboden.

De tweede locatie in Oostenrijk, het engineering center in Wenen, is eveneens uitgebreid. In 2016 werd het verplaatst naar nieuwe aangepaste kantoren en werd het aantal werkruimten verdubbeld.

Verder groeien

Sigmatek wil de gezonde groei in de toekomst blijven voortzetten. De basis hiervoor is de royale uitbreiding van de ontwikkelings-, productie- en logistieke capaciteit.

Nog altijd produceert de onderneming exclusief vanuit Oostenrijk. Ook worden continu nieuwe medewerkers aangetrokken voor alle geleidingen binnen het bedrijf, met name hard- en softwareontwikkeling, productontwikkeling, ondersteuning, testen en productie.

Sigmatek wordt op de Nederlandse markt vertegenwoordigd door SigmaControl.

bron: SigmaControl

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (2)

12 oktober 2023 - Het Zendstation - Lopikerkapel
Up to the Nexxt
29 november 2023 -
Engineering Event SAFETY

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden