Laatste nieuws:

WAALRE, 2 juni 2017 08:13

AS9100 certificering voor Goudsmit Magnetics

Goudsmit Magnetic Supplies uit Waalre heeft onlangs de AS9100 certificering behaald en is daarmee gekwalificeerd als toeleverancier voor de luchtvaartindustrie. Het certificaat omvat alle eisen van ISO9001 plus specifieke eisen die verplicht zijn voor toelevering aan de Aerospace industrie.

Goudsmit Magnetics heeft de AS9100 certificering behaald en is hierdoor gekwalificeerd als toeleverancier voor de aerospace industrie.'
Goudsmit Magnetics heeft de AS9100 certificering behaald en is hierdoor gekwalificeerd als toeleverancier voor de aerospace industrie.
1/1

Het bedrijf heeft in 2008 het ISO/TS 16949:2009 certificaat behaald en is sindsdien toeleverancier aan de automotive industrie. Het behalen van de AS9100 certificering is de volgende stap in de ontwikkeling als leverancier van magneten en hoogwaardige magneetsystemen.

Goudsmit levert permanente magneten en magneetsystemen die in de automotive en aerospace onder meer toepassing vinden in sensoren, actuatoren en lineaire aandrijvingen. Ook in de medische, 'GreenTech' en olie- en gasindustrie zijn magneten onmisbaar. Met name op het gebied van magneetmetingen, kwaliteitscontrole en productontwikkeling is het bedrijf onderscheidend.

Goudsmit is tevens toegetreden tot de Netherlands Aerospace Group, de brancheorganisatie voor Nederlandse organisaties die actief zijn in Aerospace & Airport Development.

Aparte werkmaatschappij

Goudsmit Magnetic Supplies is lid van de Goudsmit Magnetics Group. Sinds de oprichting in 1959 heeft dit internationaal opererende familiebedrijf magneetsystemen geproduceerd die hun weg vonden over het hele continent.

Om de luchtvaartmarkt optimaal te kunnen bedienen, is een speciaal bedrijf opgericht, Goudsmit AeroTec. Alle aan de luchtvaart erospace gerelateerde zaken zullen zich concentreren in deze nieuwe werkmaatschappij om markt en klant zo effectief mogelijk te kunnen voorzien van magnetische oplossingen.

bron: Goudsmit Magnetic Suppplies

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (7)

5 juni 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Vision, Robotics & Motion
10 juni 2024 - Frankfurt Am Main (D)
ACHEMA
19 juni 2024 - Metaal Kathedraal, Utrecht
FEDA Business Inspiration Day
1 oktober 2024 - Evenementenhal Gorinchem
METAVAK
3 oktober 2024 - Kortrijk Expo, Kortrijk (B)
ABISS
8 oktober 2024 - Stuttgart (D)
Motek
8 oktober 2024 - Stuttgart (D)
Vision

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden