Laatste nieuws:

HOUTEN, 29 mei 2017 13:37

Arrow breidt IoT assortiment uit met Libelium

Arrow Electronics en Libelium zijn een wereldwijde distributieovereenkomst aangegaan. Arrow breidt hiermee zijn portfolio voor het Internet of Things (IoT) uit door de toevoeging van de draadloze en sensortechnologie van het Spaanse merk. Bovendien stelt de overeenkomst beide bedrijven in staat om IoT-oplossingen te bieden die minimale ontwerpinspanningen vereisen voor implementatie.

Libelium levert remote sensor oplossingen in een breed scala aan toepassingen.'
Libelium levert remote sensor oplossingen in een breed scala aan toepassingen.
1/1

De nieuwe overeenkomst verbetert Arrow's IoT-aanbod, dat een uitgebreid assortiment aan hardwarecomponenten, ontwikkelplatforms en software tools omvat, die met elkaar gekoppeld zijn door ondersteunende diensten.

Omdat de Connect-software van Arrow werkt op de Libelium Meshlium gateways (de interfaces tussen Waspmote-sensoren en het internet) wordt de connectiviteit met industriële standaard dataplatforms en apparaatbeheer vereenvoudigd.

Hardware-architectuur

Libelium ondersteunt al sinds 2006 organisaties bij de implementatie van remote sensor oplossingen in toepassingen zoals bosbouw, landbouw, milieubewaking, slimme productie en verkeersregeling.

De Waspmote hardware-architectuur van het bedrijf is ontworpen om te functioneren met een laag energieverbruik. Afzonderlijke sensorinterfaces en radiomodules kunnen digitaal worden uitgeschakeld om energie te besparen. Voorts zijn er drie verschillende slaapstanden, waarbij in de laagste stand (de winterslaap) het stroomverbruik van de hardware slechts 7 µA is.

Op de Waspmote basis-hardware kunnen meer dan 120 sensoren worden aangesloten. Hiermee is detectie en bewaking van onder meer gassen, druk, trillingen en het gedrag en de chemische samenstelling van vloeistoffen mogelijk. Er zijn zeventien verschillende draadloze interfaces voor Waspmote, waaronder 4G, 3G, GPS, GPRS, LoRa, Zigbee, DigiMesh, WiFi, RFID, NFC en Bluetooth.

bron: Arrow Electronics

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (11)

23 april 2024 - Stuttgart (D)
Control
14 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Manufacturing
15 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Engineering
15 mei 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Food Tech Event
28 mei 2024 - 's-Hertogenbosch
Power Electronics & Energy Storage
5 juni 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Vision, Robotics & Motion
10 juni 2024 - Franfurt Am Main (D)
ACHEMA
1 oktober 2024 - Evenementenhal Gorinchem
METAVAK

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden