Laatste nieuws:

BLEISWIJK, 29 mei 2017 10:40

USP Lubricants en USP in nieuw pand

USP Lubricants en USP zijn gezien doorlopende groei verhuisd naar een nieuw pand in Bleiswijk. USP Lubricants profileert zich ontzorgpartner voor alle smeringsvraagstukken door levering van smeermiddelen, handlings- en absorptieproducten. Zusteronderneming USP (Unique Safety Products) is leverancier van machineveiligheidssystemen voor de Nederlandse industrie.

In het nieuwe pand is het mogelijk om de voorraad verder uit te breiden en de klanten vaker en sneller te bedienen.'
In het nieuwe pand is het mogelijk om de voorraad verder uit te breiden en de klanten vaker en sneller te bedienen.
1/1

Door de constante en duurzame groei van beide bedrijven en die van de bijbehorende webshops lockout-tagout-shop, safetyswitch-shop, masterlock-shop en smeermiddelen-shop werd het tijd voor uitbreiding.

Groter pand

De keuze voor deze locatie is vooral gemaakt doordat het totale vloeroppervlak van het nieuwe pand aanzienlijk groter is dan van het vorige pand. Om aan de klanten de juiste service te kunnen leveren, was meer mankracht nodig en daarmee meer ruimte om het personeel een prettige werkomgeving te kunnen bieden.

Daarnaast kon het magazijn meer opslagmogelijkheden gebruiken. Met bijvoorbeeld de lockout tagout materialen kreeg het bedrijf steeds vaker aanvragen voor grote aantallen die dezelfde of de volgende dag bij de klant moeten zijn. In het nieuwe pand is het mogelijk om de voorraad verder uit te breiden en de klanten vaker en sneller te bedienen.

bron: USP

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 

Van onze partners meer (2)...

DIS Sensors

Rotero Holland bv

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (2)

21 juni 2021 - online
Midden in de Maak
17 november 2021 -
Engineering Event Safety

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden