Laatste nieuws:

TURNHOUT (B), 18 mei 2017 15:17

A&C Solutions breidt uit met voedingen

A&C Solutions gaat zich richting automatiseringsklanten in de Benelux behalve met connectoren ook toeleggen op de distributie van voedingen. Hiertoe gaat het bedrijf uit Turnhout een samenwerking aan met Delta en Nextys.

Delta heeft een uitgebreid assortiment voor een breed toepassingsgebied en een groot publiek.'
Delta heeft een uitgebreid assortiment voor een breed toepassingsgebied en een groot publiek.
Rechts
1/2

De automatiseringsklanten van A&C Solutions gebruiken behalve connectoren ook voedingen. Beide productgroepen zorgen voor een bepaalde synergie en het verruimen van het aanbod met voedingen was dan ook een logische stap.

Breed aanbod voedingen

De onderneming heeft in de merken Delta PSU en Nextys een compleet en aanvullend aanbod voedingen gevonden. Met Delta heeft het bedrijf een wereldwijd actieve speler met meer dan veertig jaar ervaring in de OEM wereld in huis. Deze fabrikant spreekt met zijn uitgebreid assortiment en breed toepassingsgebied een groot publiek aan.

Nextys is vooral sterk in compactere DIN-rail voedingen voor grotere vermogens en intelligente uitvoeringen. Daarnaast biedt het een ruim assortiment batterijladers en DC-UPS modules.

Introductie tijdens E&A beurs

Met de merken Delta en Nextys en met vijftien jaar ervaring wil A&C Solutions zijn specialistische functie verruimen en een professionele speler worden binnen de markt voor power supplies.

Het aanbod zal speciale aandacht krijgen op de stand het Turnhoutse bedrijf op Electronics & Applications (30 mei tot en met 1 juni in ded Jaarbeurs). Op de website kunnen bezoekers terecht voor meer informatie over het volledige aanbod voedingen.

bron: A & C Solutions

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (5)

12 maart 2024 - Jaarbeurs Utrecht
ESEF/TECHNISHOW
19 maart 2024 - Messe Stuttgart
LogiMAT
26 maart 2024 - de Basiliek, Veenendaal
Industrial Ethernet event
26 maart 2024 - Brussels Expo
Machineering
22 april 2024 - Deutsche Messe, Hannover
Hannover Messe

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden