Laatste nieuws:

UITHOORN, 12 mei 2017 11:23

Hitma en Dwyer 50 jaar partners in meet- en regeltechniek

Hitma Instrumentatie is sinds 1967 distributeur voor de meet- en regelinstrumenten van Dwyer Instruments in de Benelux. Het 50-jarig partnerschap is een mijlpaal waar beide bedrijven dit jaar bij stilstaan. Tijdens een feestelijke bijeenkomst met de overhandiging van een award werd de aftrap te geven voor het jubileumjaar.

Het jubileum werd uiteraard op gepaste wijze gevierd: met een versierde taart. En met jubileumacties voor klanten.'
Het jubileum werd uiteraard op gepaste wijze gevierd: met een versierde taart. En met jubileumacties voor klanten.
1/1

Het eerste contact tussen Dwyer en Hitma dateert uit 1966. Vele gesprekken resulteerden in april 1967 in een officieel partnerschap. De gedeelde visie over klantadvies op maat door technische specialisten en het bieden van betrouwbare producten en oplossingen speelden daarbij een belangrijke rol. Na 50 jaar vormen deze aspecten nog steeds de basis voor de samenwerking tussen beide bedrijven.

De klanten van Hitma Instrumentatie kunnen delen in de feestvreugde: het hele jaar kunnen ze profiteren van acties rondom het Dwyer-assortiment. Dit omvat displays en indicators, handmeters, kalibratieproducten, manometers, passieve sensoren, pitotbuizen, schakelaars, transmitters en alle bijbehorende accesoires.

bron: Hitma Instrumentatie

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (2)

12 oktober 2023 - Het Zendstation - Lopikerkapel
Up to the Nexxt
29 november 2023 -
Engineering Event SAFETY

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden