KAARST (D), 4 mei 2017 12:53

Parker introduceert 'Voice of the Machine‘

Parker Hannifin presenteerde op de Hannover Messe 2017 met het IoT-platform 'Voice of the Machine‘ een open, compatibel en schaalbaar systeem van in netwerken opgenomen producten en services. Met behulp van het online platform krijgen de gebruikers veel informatie over het omvangrijke portfolio aan producten, systemen en engineering-kennis van het bedrijf.

Parker Hannifin wil zijn klanten betere resultaten bieden en de productiviteit van kritische systemen en installaties garanderen door wereldwijde monitoring en asset integrity management services aan te bieden.

Het aanbod 'Voice of the Machine‘ maakt optimaal gebruik van Parker's kerncompetenties op component- en systeemniveau. Het bedrijf biedt hiermee inzicht in zijn omvangrijk productpakket aandrijf- en besturingsoplossingen, die vervolgens tot IoT ondernemingsbrede oplossingen kunnen worden verbonden.

Vermindering van stilstandtijden

Met het 'Voice of the Machine‘ platform staat Parker voor de uitdagingen die gebruikers tot nu tot hebben weerhouden volledig gebruik te maken van de mogelijkheden die IoT biedt om de bedrijfszekerheid van hun industriële toepassingen te verbeteren en ongeplande stilstandtijden en hoge onderhoudskosten te voorkomen.

Tot de uitdagingen behoren onder andere niet op IoT voorbereide apparaten, de onwetendheid op componentniveau en concurrerende communicatieprotocollen van verschillende aanbieders.

De eeuw ervaring van Parker op component- en systeemniveau in de aandrijf- en besturingstechnologie is de voorwaarde om overal waar zijn producten worden toegepast, gebruik te kunnen maken van alle mogelijkheden met betrekking tot machineveiligheid, -betrouwbaarheid en -productiviteit.

Centrale benadering

Parker hanteert met 'Voice oft he machine‘ een centrale benadering en gebruikt een gemeenschappelijke set van IoT-standaards en best practive methoden, onafhankelijk van het ondernemings- en technologiebereik.

Elk in een netwerk opgenomen product gebruikt dezelfde digitale service van de op communicatie georiënteerde platform-architectuur, die werd ontwikkeld door de software-experts van Exosite. Deze IoT-architectuur vereenvoudigt zowel het gebruik van verschillende netwerkoplossingen als de integratie van Parker-oplossingen in andere partnerplatforms.

bron: Parker Hannifin

Foto's:

Parker introduceert 'Voice of the Machine‘

Parker's IoT-platform ‘Voice of the Machine' is een open, compatibel en schaalbaar systeem van in netwerken opgenomen producten en services.

Parker introduceert 'Voice of the Machine‘

Parker Hannifin presenteert met het IoT-platform ‘Voice of the Machine' een belangrijk onderdeel van zijn strategie naar digitalisering.

© Aandrijvenenbesturen.nl