Laatste nieuws:

DüSSELDORF, 3 mei 2017 08:49

Rollon International benoemt nieuwe General Manager

Rollon, producent en leverancier van lineaire assen en geleidingen voor de industrie, heeft Rüdiger Knevels benoemd tot General Manager van Rollon International. In die functie heeft Knevels ook zitting in de directie van de Rollongroep. Zijn positie als algemeen directeur van het Rollon GmbH houdt Knevels eveneens aan.

Rüdiger Knevels is benoemd tot General Manager van Rollon International.'
Rüdiger Knevels is benoemd tot General Manager van Rollon International.
1/1

Knevels staat al sinds 2006 algemeen directeur aan het hoofd van Rollon GmbH in Düsseldorf. Hij wordt als general manager van Rollon International verantwoordelijk voor alle strategische en operationele activiteiten die wereldwijd onder de Rollongroep vallen, behalve die in het thuisland Italië.

Groeistrategie

In zijn nieuwe rol krijgt Knevels samen met de andere vier directieleden van de Rollongroep zeggenschap over strategische investeringen en overnames waarmee het bedrijf zijn leidende positie in het assen- en geleidingensegment wil verstevigen. In 2015 werden reeds het Italiaanse Tecno Center en het Duitse Hegra Linear Revolution overgenomen en onlangs nam Rollon TMT over, producent van lineaire systemen en rails.

Dankzij deze overnames maar ook dankzij nieuwe productontwikkelingen, productiefaciliteiten en verkooppunten wil Rollon uitgroeien tot leverancier met een compleet assortiment lineaire geleidingen voor vrijwel iedere toepassing, die het als standaard- en als maatoplossingen aanbiedt.

bron: Rollon

Van onze partners meer (0)...

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (1)

17 november 2021 -
Engineering Event Safety

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden