Laatste nieuws:

HELMOND, 11 april 2017 12:15

Apex Dynamics bestaat dertig jaar

Op 1 april 2017 vierde Apex Dynamics Inc. zijn dertigjarig jubileum. Een bijzondere gelegenheid waar spectaculair bij werd stilgestaan. Apex Dynamics BV in Helmond reisde met een uitgebreide delegatie naar Taiwan om de feestelijkheden bij te wonen.

Het jubileum van Apex Dynamics werd uitgebreid gevierd. Van links naar rechts Arthur Kuo (CEO van Apex Dynamics Inc.), Eric Megens (Sales Manager Apex Dynamics BV), Robin Cheng (President van Apex Dynamics Inc.) en Thom van Os (General Manager van Apex Dynamics BV).'
Het jubileum van Apex Dynamics werd uitgebreid gevierd. Van links naar rechts Arthur Kuo (CEO van Apex Dynamics Inc.), Eric Megens (Sales Manager Apex Dynamics BV), Robin Cheng (President van Apex Dynamics Inc.) en Thom van Os (General Manager van Apex Dynamics BV).
1/1

Het dertigjarig jubileum werd door de ruim 1.200 genodigden van over de hele wereld groots gevierd op het dak van de fabriek van Apex Dynamics.

Het programma omvatte een toespraak van Apex Dynamics' President Robin Cheng, toespraken van alle wereldwijde Apex bedrijven (alle in hun eigen taal), optredens van beroemde artiesten en een heerlijk diner van diverse top koks uit Taiwan.

Voor het welkomsfeest op vrijdag 31 maart was gevraagd om zoveel mogelijk in traditionele klederdracht te komen. Hieraan werd volop gehoor gegeven, wat mooie plaatjes opleverde.

Uitbreiding

Behalve een feest is ook een seminar gehouden door de CEO van Apex Dynamics Inc., Arthur Kuo. In dit seminar is uitgebreid stil gestaan bij de nieuwe tandheugel- en rondselfabriek die nu volledig operationeel is. Voor het einde van dit jaar zullen alle meest gangbare tandheugels en rondsels uit voorraad leverbaar zijn. De presentatie werd gevolgd door een tour door de nieuwe fabriek.

Ook kondigde het bedrijf een nieuwe serie hypoïde/planetaire tandwielkasten aan: de AP-serie. Deze AP-serie is uniek door toepassing van de gepatenteerde Curvic Plate technologie.

bron: Apex Dynamics

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (0)

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden