Laatste nieuws:

ZEVENAAR, 11 april 2017 09:08

Rittal en HPE samen in Internet of Things en Edge Computing

Rittal gaat een partnerschap aan met Hewlett Packard Enterprise (HPE). Het doel is om samen modulaire datacentersystemen op de wereldmarkt aan te bieden. Rittal brengt zijn complete programma modulaire en schaalbare systemen (van Micro Data Center tot aan schaalbare containersystemen) in. Met HPE's Pointnext-Services ontstaat vervolgens een compleet aanbod.

Rittal gaat een partnerschap aan met Hewlett Packard Enterprise (HPE) om samen modulaire datacentersystemen op de wereldmarkt aan te bieden.'
Rittal gaat een partnerschap aan met Hewlett Packard Enterprise (HPE) om samen modulaire datacentersystemen op de wereldmarkt aan te bieden.
1/1
Door het partnerschap ontvangen klanten complete IT-systemen en over de hele wereld toegang tot services, producten en vakkundig advies om de voordelen van de combinatie van Internet of Things en Edge Computing optimaal te benutten.

Met het partnerschap richten Rittal en HPE zich op markten die behoefte hebben aan Hybrid-Cloud- en Edge-systemen volgens het ‘Plug&Play'. Voordelen voor de klant zijn de flexibiliteit, beproefde technologieën, snelle en eenvoudige levering en kosten- en energie-efficiëntie.

bron: Rittal

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (0)

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden