Laatste nieuws:

DEVENTER, 10 april 2017 09:45

8e editie Safety Event kiest voor brede benadering

Op dinsdag 9 mei 2017 staat het Evoluon in Eindhoven in het teken van de achtste editie van het Safety Event. Het programma bestaat uit plenaire en parallelsessies, een machineveiligheidsmarkt en verschillende sessies die bezoekers de mogelijkheid geven een antwoord te krijgen op hun specifieke vragen. Ook dit jaar staat de dag weer onder leiding van Paul Hoogerkamp.

Met ruim 300 bezoekers was de editie 2016 ‘uitverkocht’. Naar verwachting zal dat ook dit jaar weer het geval zijn. '
Met ruim 300 bezoekers was de editie 2016 ‘uitverkocht’. Naar verwachting zal dat ook dit jaar weer het geval zijn.
Rechts
1/3

Het lezingenprogramma richt zich op alle facetten van machineveiligheid, van technisch tot organisatorisch en juridisch. Zelfs voedselveiligheid komt aan de orde.

Ook de ‘Safety Doctors' spelen een belangrijke rol in het succes. Zij zijn ook dit weer aanwezig voor het verlenen van eerste hulp bij machineveiligheidsvraagstukken. Ze zullen ook dit jaar weer hun uiterste best doen om de bezoeker een oplossing voor zijn of haar vraagstuk te bieden.

Voor alle hete hangijzers geldt dat de ‘doktoren' wel voorbereidingstijd nodig hebben. Daarom kunnen alleen vragen die door de bezoeker vooraf zijn ingediend, worden beantwoord. Dat kan bij aanmelding voor het Engineering Event: Safety 2017 zoals het evenement officieel heet. De consultaties zijn verdeeld over de ochtend en de vroege middag als afsluiting van respectievelijk de koffiepauze en de lunch. 

Algemene informatie

Het Safety Event zou niet mogelijk zijn zonder de sponsoren die dit jaar met een stand op het evenement aanwezig zijn. Dit jaar zijn dat ABB, D&F, Dekra, Elobau, Euchner, Festo, Fusacon, Groneman, ifm, Inspectie SZW, Inrato, Leuze, NEN, Omron, Phoenix Contact, Pilz, Schmersal, Sick, Teleradio, TCPM, Turck en Weidmüller.

De toegangsprijs bedraagt 150 euro; abonnees op Constructeur of op Aandrijven en Besturen betalen 110 euro. Aanmelden kan on-line.

Ontvangst en registratie gaan open om 08.45 u, de opening staat gepland voor 09.25 u. Het kan erg druk zijn op de toegangswegen naar en rond Eindhoven, dus vertrekt u op tijd. Parkeren is gratis. Als u per openbaar vervoer komt: de lijnen 401, 402 en 403 vanaf de noordzijde van station Eindhoven stoppen vlak voor de toegangspoort.

bron: MybusinessMedia

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (2)

12 oktober 2023 - Het Zendstation - Lopikerkapel
Up to the Nexxt
29 november 2023 -
Engineering Event SAFETY

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden