Laatste nieuws:

SLIEDRECHT, 29 maart 2017 12:18

Diagnose-app helpt downtime te verminderen

Control Techniques heeft een nieuwe app gelanceerd waarmee gebruikers van frequentieregelaars veel voorkomende storingen met regelaars kunnen analyseren en oplossen. De nieuwe Diagnostic Tool app is beschikbaar voor mobiele apparaten met iOS, Android of Windows. Gebruikers van Control Techniques regelaars krijgen hiermee een snelle en eenvoudige manier om een oplossing te vinden voor iedere foutmelding die een regelaar kan geven.

Control Techniques heeft een nieuwe app gelanceerd waarmee gebruikers van frequentieregelaars veel voorkomende storingen met regelaars kunnen analyseren en oplossen'
Control Techniques heeft een nieuwe app gelanceerd waarmee gebruikers van frequentieregelaars veel voorkomende storingen met regelaars kunnen analyseren en oplossen
1/1

Momenteel voorziet de app in volledige informatie over alle regelaars van de Unidrive M, Powerdrive F300, Elevator, Unidrive SP, Commander SK, Digitax ST and Mentor MP series. Gebruikers hoeven alleen maar de app te downloaden, de betreffende regelaar te selecteren en de foutcode in te toetsen. De app geeft geeft vervolgens gedetailleerd aan hoe het probleem kan worden opgelost

Diagnose van problemen

De app is voorzien van gemakkelijk te gebruiken bedradingsschema's die met name handig zijn bij de eerste configuratie. Ook zijn links te vinden naar relevante handleidingen met uitgebreide data van de regelaars en gebruiksinformatie. De app bevat ook de volledige contactgegevens van technische support teams van over de hele wereld. Zij kunnen helpen met ieder willekeurig technisch probleem.

Omdat de regelaar aangeeft dat er een probleem is, wordt de oorzaak van een fout vaak gerelateerd aan de hardware. Dat is vaak ten onrechte: 90% van de fouten wordt veroorzaakt door problemen die buiten het product liggen, maar wel de beschermingsfuncties van de regelaar triggeren.

Met behulp van de Diagnostic Tool app kunnen gebruikers snel en eenvoudig toegang krijgen tot uitgebreide diagnostische informatie. Hiermee kunnen ze vaststellen wat de meest waarschijnlijke oorzaak van het probleem is en hoe ze die kunnen oplossen om het systeem zo snel mogelijk weer operationeel te krijgen.

bron: Control Techniques

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (7)

5 juni 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Vision, Robotics & Motion
10 juni 2024 - Frankfurt Am Main (D)
ACHEMA
19 juni 2024 - Metaal Kathedraal, Utrecht
FEDA Business Inspiration Day
1 oktober 2024 - Evenementenhal Gorinchem
METAVAK
3 oktober 2024 - Kortrijk Expo, Kortrijk (B)
ABISS
8 oktober 2024 - Stuttgart (D)
Motek
8 oktober 2024 - Stuttgart (D)
Vision

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden