Laatste nieuws:

RUURLO, 6 maart 2017 09:52

Directiewisseling bij Bronkhorst High-Tech

Op 1 april 2017 vindt bij Bronkhorst High-Tech in Ruurlo een directiewissel plaats. Henk Tappel wordt benoemd tot algemeen directeur en neemt de dagelijkse leiding over van Ben Brussen.

Henk Tappel wordt per 1 april de nieuwe algemeen directeur van Bronkhorst High-Tech in Ruurlo.'
Henk Tappel wordt per 1 april de nieuwe algemeen directeur van Bronkhorst High-Tech in Ruurlo.
1/1

Henk Tappel kan bogen op meer dan dertig jaar ervaring in de high-tech industrie. Zo heeft hij in het verleden gewerkt bij Philips (later FEI Company) in ontwikkeling, sales en marketing van professionele systemen. De afgelopen tien jaar was Tappel algemeen directeur van Frencken Europe in Eindhoven. Henk is opgeleid aan de Universiteit Twente als werktuigbouwkundig ingenieur met specialisatie fijnmechanische techniek.

Tappel heeft de overstap gemaakt omdat de combinatie van innovatie en technologie in de setting van een familiebedrijf met eigen producten, opererend in een wereldwijde markt, hem aanspreekt. Sinds 1 november 2016 is hij bezig om alle facetten van het bedrijf intensief te leren kennen.

Ben Brussen bereikt dit jaar de leeftijd van 65 jaar en kan terugzien op tien jaren waarin onder zijn leiding de omzet van Bronkhorst meer dan verdubbeld is. Het bedrijf is gegroeid tot een wereldspeler op het gebied van ´low flow fluidics handling technology´ met 425 medewerkers verspreid over tien landen in Europa, Amerika en Azië.

Ben Brussen zal de komende jaren aan Bronkhorst verbonden blijven in de functie van Manager Strategic Business Development. Hij zal zich daarbij op de toekomst richten en onder meer de aanzet geven om het huidige trainingscentrum uit te bouwen tot een erkende Bronkhorst Academy.

bron: Bronkhorst High-Tech

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (2)

12 oktober 2023 - Het Zendstation - Lopikerkapel
Up to the Nexxt
29 november 2023 -
Engineering Event SAFETY

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden