Laatste nieuws:

GORINCHEM, 28 februari 2017 14:18

Integratie van WoTS en Industrial Processing

De beurs Industrial Processing wordt vanaf de eerstvolgende editie in 2018 georganiseerd door FHI en FEDA. Deze verenigingen organiseren ook World of Technology & Science (WoTS).

Industrial Processing wordt vanaf de eerstvolgende editie in 2018 georganiseerd door FHI en FEDA, die ook World of Technology & Science (WoTS) organiseren.'
Industrial Processing wordt vanaf de eerstvolgende editie in 2018 georganiseerd door FHI en FEDA, die ook World of Technology & Science (WoTS) organiseren.
1/1
In de markten van industrie, wetenschap en zorg komen technische disciplines al geruime tijd samen. Bezoekers aan vakbeurzen krijgen daardoor een bredere interesse en zoeken de combinatie van goed aangesloten vakgebieden. Met Jaarbeurs is afgesproken dat beide beurzen de komende jaren in Utrecht hun thuisbasis zullen hebben, om een volledig geïntegreerde beurs aan de bezoekers te bieden.

Op 10 maart 2017 worden potentiële exposanten bij de opzet van de beurzen betrokken om het synergetische effect van integratie verder te vergroten. Zij kunnen dan al inhaken op projecten en seminars, die georganiseerd worden voor diegene waar het om gaat: de bezoeker.

Gecombineerde aanpak

Bij WoTS en Industrial Processing wordt de nadruk gelegd op World of Laboratory, World of Motion & Drives, World of Electronics, Industrial Processing en World of Automation. De beursvloer wordt opgedeeld in diverse werelden. Iedere wereld profileert zich op de eigen wijze naar de diverse doelgroepen, waarbij de samenstelling van de hallen een natuurlijke overgang aan bezoekers biedt.
De geïntegreerde aanpak komt ten goede aan de bezoekers. Het aanbod op de beursvloer en de inhoud van projecten of seminars sluiten aan op de doelgroepen van Industrial Processing en de World of Technology & Science. Zodoende komt de bezoeker centraal te staan en biedt de inhoud concrete toegevoegde waarde.

Krachten bundelen

De brancheorganisaties Machevo & Bulk, FEDA en FHI hebben samen met Jaarbeurs krachten gebundeld om de integratie van de vakbeurzen te realiseren. Rob Hommersen, voorzitter van de FEDA verklaart de achtergrond. "Tegenwoordig ligt de focus van een technisch manager niet op een deelgebied als aandrijftechniek of automatiseren. De gezamenlijke operationele technologie voor een industrieel proces is van belang. Dat wil je ook op een beurs zien."
De voorzitter van Machevo & Bulk, Tom Pruymboom, eert de focus en het commitment: "Voor de totale natte en droge procesindustrie biedt deze integratie van beurzen grote voordelen. Alle gewenste technologie in de procesindustrie sluit nu automatisch op elkaar aan in een beursbezoek."
De voorzitter van FHI, Willem van Raalte, stelt: "Het gaat er om technologie tastbaar te maken voor de bezoeker. Dat doen we met sterke kennisoverdracht in seminars, levendige projecten en cluster paviljoens op de beursvloer.'
CEO Albert Arp van Jaarbeurs: "De twee voorgaande edities van co-locatie hebben aangetoond, dat intensievere samenwerking synergetisch kan werken. Live ontmoetingen hebben nadrukkelijk onze hoogste prioriteit. Door het bundelen van de talenten en kwaliteiten van alle betrokken organisaties, ontstaat een sterke beursweek met technologie voor industrie, wetenschap en zorg."

bron: FEDA

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (0)

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden