Laatste nieuws:

SèVRES (FRANKRIJK), 12 januari 2017 11:07

PcVue 11.2 integreert slimme gebouwen en gedistribueerde energiedragers

PcVue 11.2 is uitgebracht. Het is een platform voor Supervisory Control en Data Acquisition (SCADA), Building Management Systems (BMS) en Human-Machine Interface (HMI) oplossingen.

'
1/1

PcVue 11.2 biedt integratie met BACnet-apparatuur, inclusief verbetering van de efficiency van ontwikkelaars en van gebruiksgemak. Ontwikkelingen op het gebied van de communicatie tussen gebouwinstallaties betreffen eveneens een locale KNX en Commend SA ICX driver (voor intercom monitoring en controle), samen met de beproefde LonWorks en Modbus drivers. Nieuwe BMS bibliotheken omvatten GEZE objecten voor deur-, raam- en beveiligingstechnologie.

Slimme gebouwen

PcVue 11.2 biedt de consolidering en integratie om de convergentie van slimme gebouwen, gedistribueerde energiedragers (DER), infrastructuur, vervoer en industriële automatisering te ondersteunen. De nieuwe release bevat ingebouwde drivers voor energiebeheer en smart grid interoperabiliteit, inclusief IEC 61850, 61400-25, 60870-5-104 & DNP3.

Implementatie, IT & beveiliging

Cybersecurity is een primair ontwerpdoel met aanvullende bescherming van servercomponenten, inclusief PcVue als een service met clients, ingezet als desktopapplicaties. Er zijn uitgebreide tools beschikbaar voor configuratie en diagnose, toepasbaar zowel op lokale als remote sessies. PcVue wordt geleverd met installatiehandtekening en digitale bestandhandtekening. Het is geïntegreerd met Microsoft Windows Active Directory en ondersteunt beveiligde HTTP (HTTPS).

De PcVue mobiliteitsoplossingen zijn uitgebreid met HTML5 schaalbare clients die WebVue en TouchVue, een mobiele app voor alarmering en event notificatie, aanvullen met de trending en browsing van variabelen waarvoor geen configuratie van het mobiele apparaat nodig is.

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (2)

12 oktober 2023 - Het Zendstation - Lopikerkapel
Up to the Nexxt
29 november 2023 -
Engineering Event SAFETY

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden