GRONINGEN, 12 januari 2017 09:37

VCD IT Groep lanceert Industrie Verbinding

ICT-bedrijf VCD IT Groep heeft deze week het gloednieuwe kennisplatform Industrie Verbinding gelanceerd. Op de website is een grote hoeveelheid relevante informatie op het snijvlak van IT en industrie te vinden.

Op www.industrieverbinding.nl kunnen organisaties in gesprek gaan over actuele vraagstukken in de industrie: een branche die richting 2020 enorme stappen maakt.

Actuele thema’s

Van blogs tot e-books: de bezoeker kan zich volledig inlezen op het gebied van verschillende actuele thema’s zoals Smart Industry, innovatie, security en cloud. VCD IT Groep hoopt met het platform antwoorden te bieden op veelgestelde vragen. Industrie Verbinding is hiermee de koppeling tussen IT en industrie.

Uiteenlopende industrieën

Naast de verschillende thema’s is er ook aandacht voor de verscheidene sub-industrieën, zoals de chemische industrie en de machinebouw. VCD IT Groep onderscheidt in totaal vijf industrieën die veel onderlinge verschillen kennen, maar vooral ook overeenkomen in één belangrijke vraag: hoe kan ICT mijn organisatie verder helpen?

Verder lezen over de verbinding tussen IT en Industrie? Kijk op: www.industrieverbinding.nl of ontvang de laatste updates door aan te melden op de LinkedIn showcase pagina.

Foto's:

VCD IT Groep lanceert Industrie Verbinding

© Aandrijvenenbesturen.nl