Laatste nieuws:

HOUTEN / TEMSE (BELGIë), 21 november 2016 13:44

Vertegenwoordigers HP 3D-printers bekendgemaakt

HP heeft bekendgemaakt dat Landré in Houten en FormID in Temse (België) de Benelux-vertegenwoordigingen worden voor de HP Fusion 3D-printoplossingen.

'
1/1

In december worden de eerste printers gelevrd. De goedkoopste printer komt op EUR 120.000,-. Voor een ‘end-to-end’-oplossing – printer plus ‘processing unit’ die voor gecontroleerde koeling en verwijdering en recycling van ongebruikt zorgt – ligt de minimumprijs op EUR 155.000,-.

Zodra beide vertegenwoordigingen het HP-opleidingstraject hebben doorlopen worden zij ‘HP-authorized partner’ voor de verkoop en het onderhoud van HP’s 3D-printsystemen en accessoires in de Benelux. “Met onze kennis van CNC-machines, ervaring en apparatuur voor de mechanische print-finishing, kennis van en ervaring met 3D-printing, kennis van 3D-software en onze zeer goede serviceorganisatie, vertrouwen wij er op dat we een doorbraak kunnen realiseren in 3D-printing als productietechnologie voor prototyping en de ‘small-scale’ productie van plastic producten. Bovendien zal HP Multi Jet Fusion Technology een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van ‘smart’ producten”, zegt Landré’s managing director Jan Floor van Egmond.

Director Arnoud D’Hondt van FormiD: “Wij zijn er van overtuigd dat HP Multi Jet Fusion technologie Industrie 4.0 zal versnellen, door de flexibiliteit, de snelle productiecapaciteiten en eenvoud in gebruik. Het toevoegen van ‘intelligence’ zal dit tot ‘gamechanger’ maken in vele segmenten. FormiD zal deze technologie naar de eindgebruiker brengen door met behulp van professionele consultancy, de verwachtingen en behoeften bij elkaar te brengen met alle capaciteiten die HP Multi Jet Fusion Technology heeft te bieden. We zijn een service gedreven bedrijf, met meer dan 25 jaar ervaring in de verkoop van high tech productiemachines en consumables. Wij zijn er klaar voor die ervaring te delen met de markt.”

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (0)

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden