Laatste nieuws:

GOOR, 13 oktober 2016 09:16

3Dealise op RTL7 met 3D-printen van industriële producten

Veel mensen denken bij 3D-printen in eerste instantie aan kleine dingen van kunststof en dat grote, serieuze toepassingen nog niet echt mogelijk zijn. Dat is echter zeker niet het geval: 3D-printen wordt ook al toegepast om betere industriële producten te maken. Roland Stapper en Brian Smith van 3Dealise laten op 15 oktober op RTL7 zien hoe dit er in de praktijk uitziet.

'
1/1

Alles over 3D-printen was zondag 9 oktober al te zien in de uitzending ‘techniek' van Doe Maar Duurzaam! bij RTL7, een informerend programma over diverse ontwikkelingen en innovaties binnen de duurzaamheidsbranche.

Dit kan variëren van Energie tot Duurzaam Ondernemen en van Milieu tot Bouw. Doe Maar Duurzaam is het totaalplaatje van verschillende duurzaamheidsaspecten om mensen bewust te maken van de duurzame mogelijkheden binnen ieder aspect van het dagelijks leven.

De herhaling is te zien op zaterdag 15 oktober 2016 om 13.30 uur in Doe Maar Duurzaam! bij RTL 7.

3Dealise

bron: Vraag en Aanbod

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (0)

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden