Laatste nieuws:

EDE, 6 oktober 2016 09:32

Dutch Fluid Power Conference 2016

De zevende Dutch Fluid Power Conference op 10 november, voorheen bekend als ‘Het Hydrauliek Congres’, heeft dit jaar als thema ‘Systeemarchitectuur in de Hydrauliek’.

'
1/1

Het is de vijfde editie die gezamenlijk door FEDA (Federatie Aandrijven en Automatiseren) en VPH (Vereniging Platform Hydrauliek) wordt georganiseerd.

Op 10 november vindt het congres (van 9.30 tot 19.00 uur) plaats in film- en congrescentrum CineMec in Ede. De toegangsprijs per persoon bedraagt EUR 275,-, exclusief BTW maar inclusief lunchbuffet. Het aantal bezoekers is beperkt tot 270.

Programma

Het programma bestaat grotendeels uit parallelsessies. Onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere:

  • STEAM - a hydraulic hybrid architecture for excavators
  • Engineered for Maintenance & Condition Based Maintenance
  • Structured engineering
  • Electrical, mechanical and integration aspects of hydraulic system design’

Het congres (met Engels als voertaal) staat volgens de organisatie nog meer dan de voorgaande edities in het teken van kennisdeling en netwerken. Door het aantal sprekers terug te brengen van twintig naar veertien is meer tijd beschikbaar voor diepgaande discussie en interactie tijdens de presentaties. Ook is meer tijd gereserveerd voor netwerken tijdens pauzes en voor het bezoeken van de ‘table-top’-presentaties.

Kijk voor meer informatie op de website van Dutch Fluid Power Conference

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (1)

29 november 2023 -
Engineering Event SAFETY

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden