Laatste nieuws:

VELDHOVEN, 29 september 2016 10:36

Precisiebeurs 2016: internationaal trefpunt voor precisietechnologie

Mikrocentrum houdt op woensdag 16 en donderdag 17 november voor de zestiende keer de Precisiebeurs. De beurs is uitgegroeid tot het jaarlijkse trefpunt voor precisietechnologie, mechatronica en fijnmechanische technologie en heeft een internationale reputatie opgebouwd met een toenemend aantal exposanten en bezoekers uit het buitenland.

De Precisiebeurs is een combinatie van een vakbeurs met ruim driehonderd exposanten en een hoogwaardig congresprogramma. Dat programma bestaat naast exposantenlezingen uit keynote tracks.

De eerste dag van het keynoteprogramma zal ingaan op de Big Science zoals CERN, ITER, ESRF, ESS en E-ELT. Ook zal op deze eerste dag Metrology centraal staan. Op de tweede dag zal het keynoteprogramma in het teken staan van onder andere Dynamica en Contamination Control.

Duits-Nederlands ontbijt

Op de ochtend van 17 november wordt er een Duits-Nederlandse ontbijttreffen georganiseerd vanuit enkele Duitse en Nederlandse netwerkorganisaties. Een andere manier om op de beurs in contact te komen met (internationale) bezoekers en exposanten is via de Meet & Match die opnieuw wordt georganiseerd in samenwerking met de Kamer van Koophandel en EEN (Enterprise Europe Network).

De Precisiebeurs is gratis toegankelijk en wordt gehouden in het NH Conference Centre Koningshof, Veldhoven in Nederland.

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (3)

4 oktober 2022 - Stuttgart
Motek
16 november 2022 - Tiel
Nationale Cobot Dag
30 november 2022 -
Engineering Event SAFETY

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden