Laatste nieuws:

HARDENBERG, 22 augustus 2016 13:00

Daten op TIV Hardenberg

Met Technische Industriële Vakbeurs (TIV) Hardenberg op 6, 7 en 8 september trapt Evenementenhal het nieuwe beursseizoen af. De vakbeurs met ruim 230 exposanten voert een aantal vernieuwingen door: datingfunctionaliteit voor ondernemers, online verkooptraining voorafgaand aan de beurs en vernieuwde standbouw. Ook zijn er op de beursvloer twee demonstratiepleinen met industriële productietechnieken (hal 5), een kennistheater en een vacaturewand.

'
1/1

Evenementenhal heeft haar eigen Evenementenhal App uitgebreid met een match & meet functie. Deze functie is te gebruiken door exposanten en bezoekers van TIV Hardenberg. Match & Meet zorgt ervoor dat exposanten razendsnel relevante leads ontmoeten. 'Zie het als een zakelijke Tinder', legt Christine Mazeland namens Evenementenhal uit. 'De bezoeker van de beurs geeft aan interesse te hebben in een exposant. De exposant krijgt hier een melding van. Is hij of zij ook geïnteresseerd, dan volgt er een match en is het mogelijk om de volgende stap te zetten. Zo is contact snel gemaakt.'

Vernieuwde standbouw

TIV Hardenberg beschikt ook over vernieuwde standbouw. De verandering zit in de kleur van het interieur. Voorheen had de standbouw een beukenhouten kleur. De nieuwe standaard wanden worden lichtgrijs. Evenementenhal wil zo een strakke, rustige en zakelijke uitstraling creëren.

Kennistheater met lezingen en presentaties

De vakbeurs speelt verder in op de veranderende wereld om ons heen met TIV Engineering Experience, een programma dat parallel aan de beurs loopt. In dit kennistheater midden op de beursvloer vinden een aantal interactieve lezingen en presentaties plaats. Alles is vrij toegankelijk voor bezoekers. Het volledige programma is te vinden op www.evenementenhal.nl/tiv.

Online verkooptraining

Om de exposanten van TIV Hardenberg zo goed mogelijk te laten voorbereiden op hun beursdeelname, biedt Evenementenhal hen een nieuw initiatief aan: een gratis online training (‘Haal maximale omzet uit je beursleads'), verzorgd door Outdo. Mazeland: 'Deze online training heeft één doel: zorgen dat de exposant snel hun investering terugverdient en meer klanten overhoudt aan deze beurs dan ooit tevoren. Ze hoeven voor deze training nergens heen. Het enige wat ze nodig hebben is een computer met geluid. De training is op dinsdag 23 augustus van 16.00 tot 17.00 uur. Aanmelden is nog mogelijk via www.evenementenhal.nl/webinar.'

Rondleiding en netwerklunch voor exposanten

Op beursdag twee (7 september) houdt TIV Hardenberg in samenwerking met Itter een rondleiding in de ‘fabriek van de toekomst'. Exposanten krijgen een unieke kans een kijkje te nemen in de nieuwe fabriek van Henk en Frank Wiersma, waar termen als duurzaam, innovatief en energieneutraal kenmerkend zijn. Aansluitend krijgt iedereen een volledig verzorgde lunch bij Evenementenhal Hardenberg. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden bij Christine Mazeland: christinemazeland@evenementenhal.nl.  

Openingstijden TIV Hardenberg

TIV Hardenberg is op 6, 7 en 8 september te bezoeken van 13.00 tot 21.00 uur. Belangstellenden kunnen hun e-tickets online registreren via www.evenementenhal.nl/tiv-hb.

bron: Vraag en Aanbod

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (5)

12 maart 2024 - Jaarbeurs Utrecht
ESEF/TECHNISHOW
19 maart 2024 - Messe Stuttgart
LogiMAT
26 maart 2024 - de Basiliek, Veenendaal
Industrial Ethernet event
26 maart 2024 - Brussels Expo
Machineering
22 april 2024 - Deutsche Messe, Hannover
Hannover Messe

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden