Laatste nieuws:

UTRECHT, 12 augustus 2016 08:30

Industry 4.0 concreet gemaakt

Connectiviteit en digitalisering binnen de industriële processen heet tegenwoordig Industrie 4.0, Smart Industry, Industrial Internet of Things en Big Data. Wie door de bomen het bos niet meer ziet, kan op de World of Technology and Science in oktober zijn licht opsteken.

'
1/1

Op de beursvloer maken exposantende mogelijkheden rond Industry 4.0 toegankelijk door middel van demonstraties en een seminar rond dit thema. Daar maken topsprekers Industry 4.0 concreet.

Twee jaar geleden werden op de WoTS  innovaties rond de New Control Room en Virtual Reality aangehaald. Nu kun je al vaststellen dat de implementatie stukken sneller kan gaan dan in die tijd werd verwacht. De beschikbaar gestelde app voor Virtual Reality werd twee jaar geleden niet veel gedownload. Het voorbeeld klopte echter volledig bij de ontwikkelingen. Het is dan toch de kunst om op het juiste moment aan te haken.

De zeven exposanten met demonstraties op hun stand en de drie sprekers in het seminar worden ondersteund door een grote hoeveelheid exposanten, die tevens mogelijkheden bieden in de connectiviteit en digitalisering. Uiteindelijk helpen zij om doelen te bereiken en om de relevante informatie tijdig beschikbaar te hebben voor de juiste beheersing van het proces. Dat levert voordelen op: effectief, efficiënt, betere OPEX, flexibiliteit en juiste beslissingen.

Bij de bezoekersregistratie voor de World of Automation, kan men zich aanmelden voor het seminar en/of het beursproject met demonstraties.

bron: Engineersonline.nl

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (9)

16 april 2024 - Veldhoven
Manufacturing Technology Conference
16 april 2024 - Veldhoven
CLEAN EVENT
22 april 2024 - Deutsche Messe, Hannover
Hannover Messe
14 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Manufacturing
15 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Engineering
15 mei 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Food Tech Event
5 juni 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Vision, Robotics & Motion
1 oktober 2024 - Evenementenhal Gorinchem
METAVAK

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden