Laatste nieuws:

ZOETERMEER, 2 juni 2016 09:53

Open call projectvoorstel Smart Industry en Big Data

De Technologiestichting STW, NWO Exacte Wetenschappen en NWO Geesteswetenschappen doen een open call op het gebied van Smart Industry en Big Data.

Iedereen met een goed projectvoorstel met specifiek onderzoek op het gebied van de doorsnijding van Smart Industry en Big Data, waarbij een Creatieve Industrie-component een pré is, kan een idee indienen.

Topsectoren en Smart Industry

Smart Industry is binnen HTSM inmiddels een zelfstandige roadmap. Daarnaast is het binnen het nationale PPS-programma Commit2Data een van de specifieke toepassingsgebieden.

Vanuit de Topsector Creatieve Industrie wordt reeds vanuit de design en human-interface invalshoeken bijgedragen aan de invulling van de Smart Industry-agenda, maar wordt een verdergaande verbindende rol voorzien bij het integreren van de mensgerichte en technologische uitdagingen en mogelijkheden.

Open call

De call staat nu open voor projectvoorstellen. Meer informatie over de voorwaarden is te vinden op de website van STW.

Deadlines

Deadline voor het indienen van een verplichte argumentatie is donderdag 9 juni 2016 om 14.00 uur (CEST). De deadline voor indiening van full proposals is donderdag 30 juni 2016 om 14.00 uur (CEST).

bron: FME

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (5)

12 maart 2024 - Jaarbeurs Utrecht
ESEF/TECHNISHOW
19 maart 2024 - Messe Stuttgart
LogiMAT
26 maart 2024 - de Basiliek, Veenendaal
Industrial Ethernet event
26 maart 2024 - Brussels Expo
Machineering
22 april 2024 - Deutsche Messe, Hannover
Hannover Messe

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden