Laatste nieuws:

ROTTERDAM, 11 mei 2016 14:32

Samenwerking ABB Robotics en STT Products

Onlangs hebben STT Products en ABB Robotics een formele samenwerkingsovereenkomst getekend. De twee bedrijven bekrachtigden op deze manier hun inmiddels al vruchtbare samenwerking.

Martin van der Have (l) en Menno Kooistra voor het nieuwe pand van STT Products in Tolbert.'
Martin van der Have (l) en Menno Kooistra voor het nieuwe pand van STT Products in Tolbert.
1/1

In het op 20 mei feestelijk te openen nieuwe pand van STT Products in Tolbert, hebben Menno Kooistra namens STT Products en Martin van der Have namens ABB Robotics de handtekeningen gezet.

Samenwerking

“We hebben nu enkele projecten samen gerealiseerd met STT Products en we zien goede mogelijkheden voor verdere groei”, stelt Martin van Have, Sales & Marketing Manager van ABB Robotics.

“Dat de groei er bij STT Product letterlijk en figuurlijk in zit blijkt wel uit de ingebruikname van ons nieuwe pand. Hemelsbreed is de afstand tussen de oude en de nieuwe vestiging klein maar qua mogelijkheden is het een enorme stap voorwaarts. Het nieuwe pand staat recht tegenover het oude maar het heeft een grote verbetering. Doordat STT Product nu veel ruimer behuisd is, kan de organisatie verder groeien. Volop ruimte voor engineering, machines en assemblage.” vertelt Menno Kooistra, directeur van STT Products.

Slimme fabrieken

Niet het Internet of Things, niet Industrie 4.0 maar Smart Factories is de werktitel van de Noord Nederlandse Maakindustrie om sneller, goedkoper en nauwkeuriger te gaan produceren. STT Products is een van de deelnemers van dit initiatief.

ABB Robotics onderschrijft dit initiatief en sluit zich graag aan via een lokale partner in het Noorden van Nederland. Een system-integrator als STT Products heeft de applicatie- en marktkennis om onze co-robot Yumi toe te passen. Alles bij elkaar past dit allemaal prima in de strategie van zowel STT Products als van ABB Robotics.

Tijdens de officiële opening van het nieuwe pand op 20 mei zal ABB Robotics een gastlezing verzorgen over de robotrealiteit in de fabriek van de toekomst.

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (7)

22 april 2024 - Deutsche Messe, Hannover
Hannover Messe
14 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Manufacturing
15 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Engineering
15 mei 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Food Tech Event
5 juni 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Vision, Robotics & Motion
1 oktober 2024 - Evenementenhal Gorinchem
METAVAK
3 oktober 2024 - Kortrijk Expo, Kortrijk (B)
ABISS

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden