Laatste nieuws:

HANNOVER, DUITSLAND, 21 april 2016 10:50

OV-staking tijdens Hannover Messe

Komende dinsdag krijgen bezoekers van de Hannover Messe in Duitsland (25-29 april) een ov-staking voor hun kiezen. Als reactie hierop zal de Deutsche Messe een eigen busdienst in het leven roepen voor beursgasten.

Hannover hauptbahnhof'
Hannover hauptbahnhof
1/1

Met de busdienst verbindt Deutsche Messe op 26 april verschillende punten met het beursterrein. “Met ongeveer 30 bussen is onze pendeldienst bedoeld om de consequenties voor onze gasten zoveel mogelijk te beperken”, aldus Dr. Jochen Köckler, bestuurslid van de Deutsche Messe Group. Köckler voegt toe: “We zullen standhouders en bezoekers van over de hele wereld informeren via alle beschikbare kanalen.”

Staking

De eendaagse staking zal enkel de vervoersdienst rond Hannover (Üstra) treffen. Openbaar vervoer in de wijdere regio rond Hannover, bijvoorbeeld de treinen van Deutsche Bahn, S-Bahn en de bussen van Regiobus, hebben geen last van de staking.

Ondersteuning

Medewerkers van de Deutsche Messe zullen op het centraal station van Hannover (Hauptbahnhof) aanwezig zijn om reizigers te informeren over een alternatieve treindienst naar het beursterrein (Messegelände), alsmede een speciale pendelbusdienst. Hotels in en om Hannover zullen hun gasten ook informeren over alternatieve reismogelijkheden op dinsdag.

De pendelbussen van Deutsche Messe rijden dinsdag tussen 7.00 uur en 14.00 uur gratis naar het beursterrein. Tot 20.00 uur rijden er ook bussen terug vanaf het beursterrein.

De tussenhaltes voor de pendelbussen zijn als volgt:

  • Hannover Marienwerder Science Park – 30419 Hannover, hoek van Hollerith-Allee en Am Leineufer
  • Bus/tramhalte in Hannover-Wettbergen – 30457 Hannover, hoek van Hamelner Chaussee en Tresckow-Strasse
  • Altwarmbüchen station – 30916 Isernhagen, hoek van Kircher Strasse en Blocksberg
  • Hannover centraal station: “Hauptbahnhof” – 30159 Hannover, Ernst-August-Platz

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (0)

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden