Laatste nieuws:

UTRECHT, 14 maart 2016 08:47

Nano-workshop voor koffiejuffrouw en directeur

Vroeg of laat krijgt iedereen die bij een technisch bedrijf werkt te maken met nanotechnologie.De boekhouder, de receptionist, de directeur die net het bedrijf heeft overgenomen, weten zij wel wat nanotechnologie is? Niet iedereen hoeft zelf met nanodeeltjes te werken, maar het is toch wel handig als je enig idee hebt waar het over gaat en wat een nanodeeltje is.

Hoera, ik ben geen dummy meer.'
Hoera, ik ben geen dummy meer.
1/1
De workshop NanoTech 4 Dummies die vorig jaar door MinacNed/FHI samen met de Hogeschool Utrecht werd georganiseerd, maakte de deelnemers behoorlijk enthousiast. Zelf grafeen maken, biomoledculen bekijken, het zit er allemaal in. "Hoera, ik ben geen nano-dummy meer",  riep een van de deelnemers aan het eind van de dag. Ze had 's morgens gevraagd om niet te snel te gaan: "Ik weet echt helemaal niets". Ze werkt op de backofice van een bedrijf dat nanotechnologen detacheert bij ASML en andere bedrijven en instituten.  

Nu is de inschrijving open voor de volgende editie van de workshop NanoTech 4 Dummies

Workshop NanoTech 4 Dummies
donderdag 31 maart,  9.00 ... 16.00 uur
Hogeschool Utrecht, Heidelberglaan 7, Utrecht
Deelnamekosten: € 225 (excl. BTW) per persoon voor FHI- en MinacNed-leden; € 345 (excl. BTW) per persoon voor niet-leden
Registeren: via de interactieve flyer of e-mail: s.van.boxtel@fhi.nl

Deze workshop is speciaal gericht op medewerkers van bedrijven die te maken krijgen met nanotechnologie maar zelf geen technische achtergrond hebben zoals de salesmanager, marketingmedewerker, HR-manager of boekhouder. Het is ook mogelijk om uw klanten of relaties voor deze workshop uit te nodigen.

De insteek van de workshop is praktisch en bedoeld om kennis te maken met verschillende nanotechnieken die worden gebruikt. Na een korte introductie gaan de deelnemers zelf aan de slag in een echt laboratorium, zodat ze na afloop weten waar collega's en de klanten van hun bedrijf het over hebben.

De workshop vindt plaats in het laboratorium van de Hogeschool Utrecht, Institute for Life Sciences and Chemistry.

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (2)

12 oktober 2023 - Het Zendstation - Lopikerkapel
Up to the Nexxt
29 november 2023 -
Engineering Event SAFETY

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden