Laatste nieuws:

GRONINGEN, 26 februari 2016 14:56

Feda presenteert visie 2020

De Federatie Aandrijftechniek (Feda) heeft zijn visie op de toekomst van de sector gepresenteerd. In het rapport ‘Drijvende kracht voor vooruitgang’ zijn de uitkomsten verwoord van een in 2015 onder leden en belanghebbenden uitgevoerd onderzoek.

'
1/1

Behalve een visie op de sector gaat het rapport tevens in op de rol, de toegevoegde waarde en toekomstige activiteiten van Feda als branchevereniging. Feda voorzitter Rob Hommersen: “De resultaten van het onderzoek gaven aanleiding tot een selectie van een nieuwe partner waarmee we onze ambities beter kunnen realiseren”.

Feda heeft inmiddels afscheid genomen van FME als secretariaatsvoerder en heeft per 1 februari 2016 haar verenigingsbureau en projectmanagement ondergebracht bij Atrium groep te Gorinchem. Hommersen: “Samen met Atrium groep bouwen we aan een nieuw Feda team. Een team waarmee we meerwaarde gaan creëren voor onze 176 leden. En waarmee we de aandrijf- en automatiseringstechniek in de markt willen positioneren als een sector die staat voor ontwikkeling en innovatie. Een sector die in belangrijke mate bijdraagt aan de reputatie van Nederland in de wereld”.

Het onderzoek omvatte ruim 30 visiegesprekken die in samenwerking met merkorganisatiebureau Synergie zijn gevoerd met Feda leden, niet-leden, producenten, importeurs, handelshuizen, verwerkers, machinebouwers, automatiseringsspecialisten en eindgebruikers. Hommersen: “Het geeft de sector belangrijke inzichten waarmee we als Feda een gedegen strategie kunnen ontwikkelen naar 2020 en verder”.

bron: Feda

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (2)

12 oktober 2023 - Het Zendstation - Lopikerkapel
Up to the Nexxt
29 november 2023 -
Engineering Event SAFETY

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden