Laatste nieuws:

DORDRECHT, 20 januari 2016 12:14

Kübler produceert encoders binnen 24 uur

Klanten van Kübler kunnen dankzij optimalisaties in het productieproces profiteren van een productietijd van 24 uur voor incrementele Sendix-encoders. Kübler noemt deze service ‘24one’.

'
1/1

Het betreft encoders van de Sendix 5000 / 5020-serie. De Duitse producent, in Nederland vertegenwoordigd door Duranmatic, is fabrikant van tellers, positie- en bewegingssensoren en proces- en transmissietechnologie.

Miljoenen

Binnen de Sendix 5000 / 5020 serie is er keuze uit een miljoen varianten. Dankzij de productie-optimalisatie kunnen klanten de encoders geheel volgens hun eigen specificatie bestellen. Hierbij geschiedt de productie en verzending binnen 1 dag.

Elke encoder op maat is hierdoor snel op de plek van bestemming. Deze levertijden dragen bij om de (kostbare) tijd van machine-stilstand tot een minimum te beperken.

Van onze partners meer (0)...

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (0)

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden