Laatste nieuws:

WOERDEN, 2 december 2015 16:01

Gratis boekje met tips voor meer vrouwen in de techniek

Techniektalent.nu heeft een boekje uitgegeven met 50 LEF-tips van en voor technische bedrijven die meer technische vrouwen willen werven. De tips zijn afkomstig van technische bedrijven in alle soorten en maten: van kleine bedrijven tot multinationals.

'
1/1

Met de uitreiking van de Femme Tech Bedrijven Awards zijn de afgelopen vijf jaar technische bedrijven gehuldigd die werk maken van meer vrouwen in de techniek. Bedrijven die laten zien dat meiden enthousiasmeren voor techniek en technische vakvrouwen werven en behouden mogelijk is.

50 LEF-tips

Deze bedrijven hadden het lef om kritisch naar hun eigen manier van werven te kijken en zich af te vragen hoe ze meer technische vrouwen kunnen binnenhalen. En het lef om vervolgens maatregelen te nemen – soms hele simpele, soms on-orthodoxe – om deze vrouwen ook binnen te houden. Hun goede tips en ideeën hebben geleid tot dit boekje met 50 LEF-tips van en voor technische bedrijven.

‘Meer vrouwen in de techniek. Zo doe je dat!’

De technische bedrijven in het boekje delen hun ervaringen en geven praktische tips. Annemarie Jorritsma, Andrea Kaim, Chris van Bokkum, Doekle Terpstra, Naomi Ellemers, Danny Hollestelle en Sjiera de Vries zijn voor dit boek geïnterviewd. Uiteraard zijn ook hun LEF-tips opgetekend.

Het boekje is (gratis) aan te vragen of te downloaden via www.techniektalent.nu/femmetechboek

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (0)

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden