Laatste nieuws:

NEW YORK (VS), 15 oktober 2015 10:51

Moog zoekt oudste actieve servoklep

Moog is op zoek naar de oudste hydraulische servoklep die nog in bedrijf is – van Moog uiteraard. Wie denkt dat exemplaar op het spoor denkt te zijn, de klep in kwestie op de gevoelige plaat vastlegt met leesbaar serienummer, de foto upload en een bijbehorend formuliertje invult, maakt kans op een Amazon-waardebon van 500 dollar. Ook wordt vijf maanden lang een ‘periodewinnaar’ bepaald die een waardebon van 50 dollar tegemoet kan zien. De wedstrijd loopt tot 29 februari 2016.

'
1/1

De zoektocht annex wedstrijd is een onderdeel van de viering van de vijftigste verjaardag van Moog in Europa. De klep zou overigens ouder kunnen zijn, aangezien Moog in 1951 de eerste 'commercieel levensvatbare' servoklep heeft ontwikkeld.

Volgens Moog’s vicepresident en general manager Industrial Services is het niet ongebruikelijk dat zelfs in staalfabrieken en gasturbines de kleppen na 25 jaar of langer nog steeds in gebruik zijn.

Klik hier voor meer informatie op de site van Moog.

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (5)

12 maart 2024 - Jaarbeurs Utrecht
ESEF/TECHNISHOW
19 maart 2024 - Messe Stuttgart
LogiMAT
26 maart 2024 - de Basiliek, Veenendaal
Industrial Ethernet event
26 maart 2024 - Brussels Expo
Machineering
22 april 2024 - Deutsche Messe, Hannover
Hannover Messe

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden