Laatste nieuws:

DELFT, 22 september 2015 15:34

NEN lanceert online platform voor NEN 1010 en NPR 5310

Op 1 oktober lanceert NEN het online platform ‘Werken met NEN 1010’. Deze online dienst is gericht op de e-installatieprofessional en geeft altijd toegang tot de laatste NEN 1010 en NPR 5310.

'
1/1

Hiermee is een van de belangrijkste normen binnen de elektrotechnische branche altijd én overal via een pc of een mobiel apparaat beschikbaar.

Altijd up-to-date

Aanvullingen en correctiebladen worden automatisch geüpdatet op ‘Werken met NEN 1010’. De e-installateur werkt dus altijd met de laatste informatie. NEN kiest voor een abonnementstructuur waarbij de gebruiker een vast bedrag per jaar betaald.

Functionaliteiten

‘Werken met NEN 1010’ bevat een zoekfunctionaliteit en biedt ook gelegenheid tot het maken van online notities. Daarnaast kan de gebruiker bladwijzers aanmaken, waardoor eenvoudig en snel de benodigde (gepersonaliseerde) informatie gevonden kan worden. Verder is er een overzicht van wet- en regelgeving en een NEN 1010 e-learning tool.

Waarom is ‘Werken met NEN 1010’ ontwikkeld?

Uit de praktijk blijkt dat gebruikers niet zeker weten of zij altijd gebruikmaken van de laatste versie van NEN 1010.

Daarnaast vraagt de praktijk om online toegang tot deze belangrijke norm zodat de e-installateur niet meer met een dikke map op pad hoeft. Met het lanceren van dit online platform speelt NEN dan ook in op de behoefte van de markt.

Meer informatie over 'Werken met NEN 1010' staat op www.nen.nl/werkenmetnen1010.

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (1)

29 november 2023 -
Engineering Event SAFETY

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden