Laatste nieuws:

DEVENTER, 7 mei 2015 10:57

Deelname Nationaal Zakenauto Onderzoek 2015 geopend

Rijdt u een auto van de zaak? Of heeft u een bedrijf dat zakenauto’s inzet? Dan kunt u een waardevolle bijdrage leveren aan de zevende editie van het Nationaal Zakenauto Onderzoek en tevens meedingen voor interessante prijzen.

'
1/1

Welke factoren speelden een rol bij uw keuze voor een zakenauto? Welke afwegingen maken werknemer, werkgever en zelfstandige tegenwoordig op het gebied van (auto)mobiliteit? En wat zijn daarvan de gevolgen?

Trends en ontwikkelingen

De drie initiatiefnemers van het Nationaal Zakenauto Onderzoek 2015 zijn vakblad Automobiel Management (AM), het RDC Centraal Bureau Mobiliteit Informatie en de VNA (Vereniging van Nederlandse Autoleasemaatschappijen).

Voor het zevende jaar op rij onderzoeken zij het gedrag van berijders en bedrijven. Om vervolgens de trends en ontwikkelingen te inventariseren die voortvloeien uit dat gedrag. Is anno 2015 de aankoop van een zakenauto een volledig onafhankelijke keuze? Of spelen veranderende wet- en regelgeving (bijvoorbeeld de bijtelling) en ontwikkelingen op technisch gebied (zoals elektrificatie) een steeds grotere rol?

De uitkomsten van het onderzoek maken duidelijk welke factoren het keuze- en rijgedrag van zakelijke rijders beïnvloeden. En hoe de effecten zijn op het beleid van bedrijven en fleetowners.

Uw input is essentieel

Om een zo betrouwbaar mogelijk beeld te schetsen, is input vanuit de markt essentieel. Daarom vragen AM, RDC en VNA u - berijder van een zakenauto, en u, vertegenwoordiger van het bedrijf dat zakenauto’s inzet - mee te doen aan ons online onderzoek. Onder de deelnemers verloten we diverse prijzen zoals een iPad Air, wijnpakketten, toolboxen en een week lang rijden in een luxe Mercedes cabrio!

De resultaten worden op 24 september 2015 gepresenteerd tijdens het Driving Business Event, daarna kunt u ze gratis downloaden op www.automobielmanagement.nl.

Link naar het onderzoek onder berijders van een auto van de zaak.
Link naar het onderzoek onder verantwoordelijken van een bedrijf dat zakelijke auto’s inzet.

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (11)

23 april 2024 - Stuttgart (D)
Control
14 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Manufacturing
15 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Engineering
15 mei 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Food Tech Event
28 mei 2024 - 's-Hertogenbosch
Power Electronics & Energy Storage
5 juni 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Vision, Robotics & Motion
10 juni 2024 - Franfurt Am Main (D)
ACHEMA
1 oktober 2024 - Evenementenhal Gorinchem
METAVAK

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden