Laatste nieuws:

ZOETERMEER, 7 april 2015 12:53

Fotowedstrijd over ‘renaissance maakindustrie’

Om de ‘industriële renaissance’ in Europa te promoten en de betrokkenheid van jonge Europeanen in de ontwikkeling en implementatie ervan aan te moedigen, wordt op 23 en 24 november in Luxemburg de ‘Manufuture 2015’ georganiseerd.

'
1/1

Hierbij worden jonge Europese inwoners uitgenodigd om deel te nemen aan een fotowedstrijd genaamd ‘Wat betekent productie voor mij?’.

Deelnemers worden uitgenodigd om, door middel van fotografie, hun verwachtingen in de productie evenals de betekenis en het belang van de productie voor de toekomst van de Europese Unie, hun land, hun gemeenschap en zichzelf in een verscheidenheid van aspecten: technologische, educatieve, economische, sociale, milieu, cultuur enzovoort te presenteren.

Manufuture 2015

Een select aantal inzendingen wordt tentoongesteld op de conferentie Manufuture 2015, en de drie winnaars zullen worden uitgenodigd om de conferentie bij te wonen en hun foto’s persoonlijk te presenteren tijdens een discussie met de deelnemers van de conferentie.

De wedstrijd staat open voor alle inwoners van de EU van 18 tot 26 jaar. Om aan de wedstrijd deel te nemen, kunt u zich aanmelden via het online registratieformulier en daarbij hun originele foto’s uploaden voor 10 september 2015.

Zie voor meer informatie de website van de fotowedstrijd.

bron: Smart Industry

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (1)

29 november 2023 -
Engineering Event SAFETY

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden