Laatste nieuws:

ZOETERMEER, 23 maart 2015 09:56

Dezentjé: "Investeer in industrieel vestigingsklimaat in Europa"

Voorafgaand aan de Europese Top, waar onder meer gesproken wordt over de economie, nam Ineke Dezentjé Hamming als voorzitter van de Europese werkgeversorganisatie Ceemet deel aan de Social Summit voor groei en werkgelegenheid.

Ineke Dezentjé Hamming'
Ineke Dezentjé Hamming
1/1

Op uitnodiging van de Europese president Donald Tusk en Commissie voorzitter Jean-Claude Junker sprak Dezentjé de aanwezige ministers en vertegenwoordigers van werkgevers- en werknemersverenigingen toe.

Dezentjé heeft er bij de Europese bestuurders op aangedrongen om € 315 miljoen te reserveren voor een investeringspakket en om zorg te dragen structurele hervormingen op het gebied van de arbeidsmarkt om zo de Industrial Renaissance te ondersteunen. Met dit pakket aan maatregelen wil de Europese Commissie zorgdragen voor een goed industrieel vestigingsklimaat in Europa.

bron: FME

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (0)

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden