EINDHOVEN, 12 januari 2015 11:37

Bijeenkomst: Smart Industry, the next step

In navolging van eerdere bijeenkomsten rondom Smart Industry organiseren de Provincie Noord Brabant, BOM, Brainport Development, Brainport Industries, TNO en Kamer van Koophandel een gezamenlijke bijeenkomst Smart Industry, the next step.

Deze bijeenkomst is gericht op bedrijven die, na de eerdere inspiratiesessies, een volgende stap met Smart Industry willen zetten. Smart Industry is het slim benutten van alle beschikbare technologische mogelijkheden. Door intensief gebruik te maken van internet en ICT in combinatie met draadloze verbindingen, robots, sensortechnologie, big data en dergelijke ontstaan nieuwe business kansen.

Mede naar aanleiding van de sessies in 2014 is de landelijke actieagenda gepresenteerd. Middels deze bijeenkomst willen we de deelnemers, die mede input hebben gegeven aan de actieagenda, een terugkoppeling geven. Een van de activiteiten die opgepakt worden zijn het opzetten van Fieldlabs.

Tijdens deze bijeenkomst gaan we in op mogelijke vervolgacties die bedrijven kunnen oppakken én op de fieldlabs die in Noord Brabant worden opgezet. Daarnaast gaan we uitgebreid in op wat het voor uw bedrijf kan betekenen om bij een dergelijk fieldlab aangesloten te zijn.

Datum en tijd: dinsdag 10 februari van 15.00 tot 18.30 uur

Locatie: High Tech Campus te Eindhoven

Kosten: Gratis, de provincie Noord-Brabant neemt de kosten voor haar rekening

Ook voor bedrijven die niet eerder bij een bijeenkomst zijn geweest bieden wij veel inspiratie om over de eigen kansen na te denken en een volgende stap te kunnen zetten.

Surf naar de website van Mikrocentrum voor de contactgegevens. (onderaan de pagina)

bron: Mikrocentrum

Foto's:

Bijeenkomst: Smart Industry, the next step

© Aandrijvenenbesturen.nl