EINDHOVEN, 11 december 2014 11:56

NXP adviseert Chinezen over slimme fabriek

NXP Semiconductors N.V. heeft een bezoek gebracht aan Rudong in de Jiangsu-provincie (China) om idee├źn uit te wisselen voor de ontwikkeling van slimme fabricagemethoden in Rudong. Vertegenwoordigers van NXP spraken met de heer Pan Jianhua, gouverneur van Rudong en lid van het Nationaal Volkscongrescomit├ę.

Datang NXP Semiconductors in Rudong opende dit jaar haar deuren. Het is China’s eerste bedrijf op gebied van halfgeleiders voor automotive-toepassingen. Het bedrijf ontwikkelt oplossingen voor de groeiende vraag naar nieuwe automotive energietechnologieën voor elektrische en hybride voertuigen in China.

Volgens de heer Pan is: “Rudong nu op een kritiek punt in haar moderne industrialisatie. Door onze samenwerking met NXP zijn we toegeweid aan het leveren van een bijdrage aan de ontwikkeling van slimme fabricagetechnieken.”

Li Zheng, manager voor China namens NXP: “NXP speelt een actieve rol bij het bevorderen van samenwerking tussen industriële sleutelbedrijven in China en Duitsland op het gebied van slimme fabricage en beveiliging.” Hierdoor worden concrete stappen gemaakt richting ‘industry 4.0’, volgens Zheng.

Cao Bin, voorzitter van de raad van bestuur van Datang Telecom: “Door het integreren van de sterke punten van Datang Telecom en NXP, verwachten we meer samenwerking op het gebied van het internet der dingen en slimme transportmethoden. De samenwerking richt zich ook op het ondersteunen van de lokale geïntegreerde schakeling-industrie om het doel van high-end technologie en ontwikkeling te bereiken.”

Tijdens de bespreking deelde Dr. Keith Leng, manager business development bij NXP, ontwikkelingen en trends, alsmede NXP’s strategieën ten opzichte van Industry 4.0. Hij deelde NXP’s nieuwste oplossingen voor industriële automatisering en industriële informatisering met de Chinezen uit Rudong.

bron: NXP

Foto's:

NXP

© Aandrijvenenbesturen.nl