ZOETERMEER, 11 december 2014 10:12

FME Technostarter-lidmaatschap gelanceerd

FME heeft, tijdens de FME CleanTech Business Day op 9 december, een nieuwe lidmaatschapsvorm gelanceerd: het FME Technostarter-lidmaatschap. Peter Bongaerts, directeur Beleid van FME, verwelkomde de eerste twee nieuwe FME-leden door ze op het podium bloemen en een FME-gevelbord te overhandigen.

Ook konden de twee FME Technostarters – Roel Aarten van Enshared en Koen Havlik van Algoritmica – zich via een pitch presenteren voor een volle zaal geïnteresseerden.

FME Technostarter-lidmaatschap

Technostarters lopen vaak tegen groeiproblemen aan. En ze zitten met specifieke vragen: Waar vind ik de juiste contacten voor initiële productie en het vermarkten van mijn product? Welke exportmarkten en internationale partners zijn interessant? En, niet in de laatste plaats: Hoe kom ik aan voldoende financiering?

Om technostarters op weg te helpen heeft FME een speciaal FME Technostarter-lidmaatschap in het leven geroepen. Voor het aantrekkelijke bedrag van 500 euro per jaar kan deze ondernemer gebruikmaken van de kennis, netwerken, producten en dienstverlening van FME. Er is ook specifieke dienstverlening voor technostarters, die hen helpt om te groeien. It’s time to throttle up!

Lees meer info op www.fme.nl/technostarters.

Fotobijschrift (van links naar rechts) Peter Bongaerts, directeur Beleid FME; Roel Aarten, EnShared; Koen Havlik, Algoritmica

bron: FME

Foto's:

FME Technostarters

Van links naar rechts: Peter Bongaerts (directeur Beleid FME), Roel Aarten (EnShared) en Koen Havlik (Algoritmica)

© Aandrijvenenbesturen.nl