Laatste nieuws:

ZOETERMEER, 13 oktober 2014 09:41

Arbocatalogus Machineveiligheid uitgebreid

Machineveiligheid is een belangrijk thema in de metalektro. Werken met en aan machines vormt een van de grootste risico's in de branche. Een ongeluk heeft vaak grote gevolgen en kan leiden tot blijvende schade. 5xbeter heeft Machineveiligheid opgenomen in de Arbocatalogus.

'
1/1

De Verbetercheck Machineveiligheid is de praktische uitwerking van de Arbocatalogus. De Verbetercheck biedt werkgevers en werknemers een praktisch toetsingsinstrument. Voor elk type machine worden risico's geïnventariseerd, oplossingen aangedragen en aanbevelingen gedaan.

5xbeter had al Verbeterchecks voor de boormachine, conventionele draaibank, kantbank en een algemene check. Vanaf nu is de Verbetercheck Machineveiligheid uitgebreid met drie in de metaal veel gebruikte machines:

  •  Metaal- en profielwals
  •  Pers
  •  Zaag

Doe de Verbetercheck op 5xbeter.nl of bestel een informatiepakket via E-mail info@5xbeter.nl.

Arbobijeenkomsten

In november organiseert FME vier Arbobijeenkomsten in de regio. Kijk hier voor meer informatie en de mogelijkheid om aan te melden.

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (0)

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden