Laatste nieuws:

UTRECHT, 9 oktober 2014 09:38

Groei verwacht in 2015 voor alle bedrijvensectoren

Voor het eerst sinds jaren zullen in 2015 alle bedrijvensectoren profiteren van economische groei. Dat blijkt uit de sectorprognoses voor het bedrijfsleven 2015 die Rabobank 9 oktober bekend heeft gemaakt.

'
1/1

De economische groei wordt niet alleen gedragen door aantrekkende export en stijgende investeringen. Voor het eerst sinds jaren zal naar verwachting ook de particuliere consumptie in 2015 weer licht toenemen.

Sectorprognoses 2015

Door de breder gedragen economische groei gaan ook de op het binnenland gerichte bedrijvensectoren, zoals, detailhandel, horeca en automotive profiteren van het economisch herstel. Vooral in de industrie, groothandel en transport zal het afzetvolume toenemen. Dit leidt tot een positief effect op de bouw en zakelijke dienstverlening.

 Rabobank Sectorprognoses 2015. (PDF)

MKB-visie zonder grenzen

Naast de Sectorprognoses brengt de Rabobank vandaag ook haar jaarlijkse MKB-visie uit. Dit jaar met als thema “Visie zonder grenzen”. Economische groei biedt kansen, maar vraagt van ondernemers ook een grenzeloze blik. Het benutten van talloze mogelijkheden vereist dat grenzen worden verlegt, opgezocht, doorbroken of overschreden. In de keten, op technologisch vlak en persoonlijk. Innoveer en werk samen met andere ondernemers en stel hierbij de juiste vragen. De ‘Visie zonder grenzen’ geeft u een andere kijk op de nieuwe werkelijkheid.

 Rabobank MKB-visie zonder grenzen. (PDF)

bron: Rabobank

Van onze partners meer (0)...

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (1)

17 november 2021 -
Engineering Event Safety

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden