Laatste nieuws:

ASSEN, 15 september 2014 12:04

Proef het werken in de techniek in Drenthe

Op 7 en 8 november kunnen techniekprofessionals uit het land een dag ‘proefwerken’ bij een technisch bedrijf in Drenthe, en ook ‘proeven’ hoe het wonen is in deze provincie.

'
1/1

De komende jaren neemt het aantal vacatures voor hoog opgeleide technici in Drenthe toe. Dat merkt het technische bedrijfsleven in Drenthe nu al; voor vele technische vacatures is het lastig om geschikte kandidaten te vinden. Met Proefwerken in Drenthe worden openstaande vacatures in Drenthe gekoppeld aan geïnteresseerden die de stap naar Drenthe willen maken en op zoek zijn naar een interessante baan.

Drenthe én techniek op de kaart

Gedurende een landelijke campagne in september wordt, in diverse media, een aantal technische vacatures gepresenteerd. Technici uit Drenthe roepen collega’s op om in Drenthe te komen ‘proefwerken’. Deelnemers krijgen een uitnodiging om een dag mee te lopen bij een van de deelnemende technische partners in Drenthe. Daarnaast krijgen ze, eventueel samen met partner, een programma aangeboden waarbij ze zelf de kwaliteit van leven in Drenthe kunnen ervaren.

Landelijke campagne

De landelijke campagne is vanaf vandaag (15 september) o.a. te beluisteren op Radio 1, 3FM, Q-music, Veronica, Skyradio en Radio538, waarbij de technici uit Drenthe vertellen hoe het is om te werken en te leven in Drenthe. Geïnteresseerden kunnen zich tot en met 5 oktober aanmelden op drenthe.nl/proefwerken.

Proefwerken in de techniek is een initiatief van Noorderlink, Marketing Drenthe, Grontmij, Cofely en Shell.

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (8)

28 mei 2024 - 's-Hertogenbosch
Power Electronics & Energy Storage
5 juni 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Vision, Robotics & Motion
10 juni 2024 - Frankfurt Am Main (D)
ACHEMA
19 juni 2024 - Metaal Katthedraal, Utrecht
FEDA Business Inspiration Day
1 oktober 2024 - Evenementenhal Gorinchem
METAVAK
3 oktober 2024 - Kortrijk Expo, Kortrijk (B)
ABISS
8 oktober 2024 - Stuttgart (D)
Motek
8 oktober 2024 - Stuttgart (D)
Vision

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden