Laatste nieuws:

BAD SALZUFLEN, 8 september 2014 09:43

FMB: Focus op meet- en testtechnologie in industriële productie

Als de FMB - de toeleverancierbeurs voor de machinebouw - op 5 november 2014 in het Bad Salzuflen Exhibition Centre van start gaat, zullen meer bedrijven uit de sector van de meet- en testtechnologie deelnemen dan ooit tevoren.

'
1/1

Deze exposanten zullen onder meer producten en innovaties tonen voor het vastleggen van meetgegevens, zoals druk en trillingen (bijvoorbeeld door Synotech en BMG Baumgart), temperatuur en vulniveau (Kobold Messring), lengte en doorsnede (Elgo), afstanden en hoeken (Novotechnik), alsmede vermogen en inclinatie (Variohm). Door de grote verscheidenheid van producten wordt de professionele bezoekers van de beurs een uitgebreid overzicht geboden van de mogelijkheden om de meest uiteenlopende typen sensoren en meetapparaten te integreren in machines en installaties, dan wel van het bedienen ervan als standalone apparaten.

Een aantal exposanten zal tijdens de beurs optische inspectietechnieken, zoals microscopie en beeldverwerking, centraal stellen (Visicontrol, vision-consult en Vision Engineering). Met deze systemen is het mogelijk om online en offline op efficiënte wijze kwaliteitsbeheermetingen te verrichten. In totaal zijn zo'n veertig van alle exposanten actief op het gebied van meet- en inspectietechnologie. Zo wordt een duidelijk beeld gegeven van een discipline, die steeds belangrijker wordt, niet alleen op de FMB, maar ook in de industriële productie. Des te hoger de kwaliteitseisen die worden gesteld aan bewerkte producten, des te hoger de eisen die worden gesteld aan het bepalen van de kwalitatieve parameters van het bewerkingsproces.

Behalve de bewerkte producten, zal ook de fabriek zélf beter moeten worden gecontroleerd, om zo op het hoogste kwaliteitsniveau te kunnen produceren. Om deze reden passen fabrikanten bij moderne machines en installaties steeds vaker regelkringen toe, waarin sensoren en meetapparatuur actuele afmetingen kunnen bepalen.

Een up-to-date exposantenlijst van de FMB kan worden gedownload op www.fmb-messe.de

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
  robot check
Vul de code van bovenstaand plaatje in.

Van onze partners meer (5)...

B&R Industriele Automatisering BV

Perfection in Automation  

EUCHNER (Benelux) BV

Bege Aandrijftechniek BV

Rotero Holland bv

DIS Sensors

Vacatures

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (4)

20 maart 2018 - Utrecht - Jaarbeurs
ESEF 2018
20 maart 2018 - Utrecht - Jaarbeurs
TechniShow 2018
23 april 2018 - Hannover - Messegelände
Hannover Messe 2018
23 april 2018 - Hannover, Messegelände
CeMAT

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden