HOUTEN, 4 september 2014 11:32

Landelijke Dag van het Onderhoud (video)

Op 19 september zet onderhoudend Nederland haar deuren open tijdens de Landelijke Dag van het Onderhoud.

Op vier plaatsen in het land wordt de officiële openingshandeling tegelijkertijd verricht. Dat gebeurt bij Numac in Venray, bij het Havenbedrijf in Rotterdam , bij IJsseltechnologie in Zwolle en bij de Nederlandse GasUnie in Groningen. Op alle plaatsen wordt de openingshandeling verricht door een wethouder, een burgemeester of door de commissaris van de koning.

Bustour

In de Regio’s wordt een bustour voor leerlingen georganiseerd die langs toonaangevende bedrijven gaat. Overal valt iets te Zien, Leren en/of Doen! AkzoNobel, RET, Isala en Waterschap Groot Salland zijn zomaar enkele bedrijven die tijdens de bustours laten zien hoe aantrekkelijk Beheer en Onderhoud binnen Techniek is!

Informatiemarkt

Op de hoofdlocaties zijn informatiemarkten te bezoeken! Op deze markt is van alles te zien rondom onderhoud, banen en anderszins.

MiniCongres

Voor professionals zijn bij alle openingslocaties MiniCongressen ingericht binnen het thema “Trends in Maintenance”, speciaal voor het professionele netwerk! Hieraan zijn geen kosten verbonden en het programma is meer dan interessant.

De NVDO (Nederlandse Vereniging voor Doelmatig Onderhoud) wil dat samen met haar collega’s heel graag laten zien! Beleef het zelf en kom kijken bij mooie bedrijven, maak kennis met opleidingen of doe eens een test.

Kijk voor alle actuele informatie op www.landelijkedagvanhetonderhoud.nl

Landelijke Dag van het Onderhoud from NVDO on Vimeo.

 

bron: NVDO

Foto's:

Landelijke Dag van het Onderhoud

© Aandrijvenenbesturen.nl