Laatste nieuws:

UTRECHT, 4 september 2014 10:29

WoTS 2014 - Het Development Club Paviljoen

De acht deelnemers van het Development Club Paviljoen helpen de beursbezoeker graag op weg met het succesvol toepassen van technologie.

'
1/1

Het grootste gedeelte van het paviljoen is, met een lange tafel en een bar, gericht op het uitwisselen van informatie en ideeën. Logischerwijs zijn deze bedrijven ook betrokken bij de beursseminars ‘Elektronicatrends in industriële toepassingen’ en ‘Succesvolle elektronicatoepassingen ontwikkelen’.

Tijdens het seminar ‘Elektronicatrends in industriële toepassingen’ op vrijdagochtend 3 oktober worden belangrijke trends in de industrie besproken zoals Industrie 4.0, Internet of Things, Big Data en de rol van elektronica. Paviljoendeelnemer John van Pol van INCAS³ Solutions BV introduceert een nieuw sensorconcept die geschikt is voor injectie en extractie in bijvoorbeeld ondergrondse olie- & gasreservoirs, pijpleidingen en radioactieve omgevingen. Rutger van Dalen spreekt namens AnyBridge over de praktijk van het Industrial Internet of Things. Aan de hand van een aantal praktijkvoorbeelden laat hij zien hoe op een slimme manier applicaties voor zakelijke/industriële Internet of Things toepassingen te bouwen zijn.

Om een nieuwe technologie succesvol toe te passen, moet er een duidelijke business case zijn en moet het ook zo efficiënt mogelijk ontwikkeld en geproduceerd worden. Dit staat centraal tijdens het seminar ‘Succesvolle elektronicatoepassingen ontwikkelen’ op dinsdagochtend 30 september. Deelnemer Pepijn Herman van Metatronics verzorgt samen met Paul Neervoort van Florinteractive de lezing ‘User Requirements als driving force in een User Centered Design aanpak’. Vaak heeft men moeite de juiste requirements op te stellen of te vertalen naar tastbare input voor het ontwikkel team. De user centered design maakt de user requirements inzichtelijk voor alle stakeholders in het proces. Michaël Hoonakker van Dog Back Design Solutions staat stil bij de do’s en don’ts bij het ontwikkelen van innovatieve producten voor massafabricage. Hoe voorkom je dat verwachtingen niet worden waargemaakt, kosten hoger zijn dan gepland, doorlooptijden langer zijn dan gewenst en het product functioneel minder is dan men voor ogen had bij aanvang?

Op het Development Club Paviljoen staat (ook na de seminars) een kop koffie voor u klaar! Bij het aanmelden voor een beursbezoek kunt u zich ook gratis voor de seminars registreren.

Meer informatie over de WoTS.

bron: WoTS

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (5)

19 juni 2024 - Metaal Kathedraal, Utrecht
FEDA Business Inspiration Day
1 oktober 2024 - Evenementenhal Gorinchem
METAVAK
3 oktober 2024 - Kortrijk Expo, Kortrijk (B)
ABISS
8 oktober 2024 - Stuttgart (D)
Motek
8 oktober 2024 - Stuttgart (D)
Vision

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden