Laatste nieuws:

UTRECHT, 21 augustus 2014 10:40

Slapen is veilig en energiebesparend (video)

Duurzaamheid biedt kansen binnen de wereld van motion & drives. Maar hoe kunnen we vorm geven aan deze manier van ondernemen? Het seminar ‘Green Deal: Industrial Efficiency' tijdens de beurs World of Science & Technology gaat in op het realiseren van concrete energie- en kostenbesparingen door het toepassen van efficiënte aandrijfsystemen.

Veilig en energiebesparend'
Veilig en energiebesparend
1/1
Alle verschillende aspecten in de gebruikersketen worden op woensdagmiddag 1 oktober behandeld waardoor het volledige industriële proces aan bod komt en een optimaal energiezuinige oplossing tot stand kan komen.

Eén van de sprekers, Arjen Schutte van itsme Industrial Automation, geeft concrete voorbeelden van kostenbesparingen op verschillende momenten in het proces.

Wat is bijvoorbeeld de invloed van een slecht onderhouden motor op uw energieverbruik en wat kost een stilstaande applicatie u? Vanaf januari 2015 dienen standaard elektromotoren vanaf 7,5kW te voldoen aan de IE3 efficiency klasse of IE2 in combinatie met een frequentie-omvormer. Arjen Schutte geeft zijn presentatie een extra dimensie door zijn voorbeelden van hoe u hieraan kunt voldoen in praktijk te brengen op de itsme Industrial Automation stand. Bijvoorbeeld met een lopende band waarop blikken verplaatst worden, zoals welbekend is uit de supermarkt. Dit illustreert hoe energie geoptimaliseerd kan worden met de toepassing van een one geardrive en een frequentieomvormer. "Als er één seminar is dat u niet mag missen is het dit wel. Duurzaam ondernemen is, net als slapen, veilig en energiebesparend. Kom, luister en leer en word slapend rijk" , aldus Arjen Schutte.

Via http://wots.nl/  kan men zich gratis aanmelden om dit seminar bij te wonen, kies voor de wereld ‘Motion & Drives'.

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (11)

15 april 2024 - Messe Düsseldorf
Tube
15 april 2024 - Messe Düsseldorf
wire
16 april 2024 - Veldhoven
Manufacturing Technology Conference
16 april 2024 - Veldhoven
CLEAN EVENT
22 april 2024 - Deutsche Messe, Hannover
Hannover Messe
14 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Manufacturing
15 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Engineering
15 mei 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Food Tech Event

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden