Laatste nieuws:

EINDHOVEN, 28 mei 2014 16:10

Videoverslag Safety Event (video)

Op 13 mei jl. werd het Safety Event 2014 gehouden in Eindhoven. Bekijk hier een videoverslag van dit event.

'
1/1

Het Safety Event 2014 was een dag vol antwoorden op, door deelnemers, ingediende vragen rondom machineveiligheid, re-engineering, risicoanalyse, PL en SIL en aanverwante thema's.

Een 9-tal topsprekers waaronder een lezing van Inspectie SZW (voorheen arbeidsinspectie), 6 learnshops, de belangrijkste spelers uit de Nederlandse industrie verzameld op het bedrijvenplein én de unieke mogelijkheid voor de bezoeker om vooraf zelf richting te geven aan de rondetafelgesprekken met de ‘Safety Doctors' waren ook dit jaar weer de kenmerkende ingrediënten van het Safety Event.

De vijfde edittie van het Safety Event werd bijgewoond door ongeveer 300 deelnemers.Zij kregen een gevarieerd dagprogramma voorgeschoteld, met plenaire presentaties, consultaties bij de 14 Safety Doctors, 6 zogeheten 'learnshops' over specifieke veiligheidsonderwerpen en een kennismarkt.

Het Safety Event trekt een gevarieerd publiek. Zo was er duidelijk veel belangstelling voor de learnshop 'CE voor beginners' maar aan de andere kant waren de safety Doctors opgetogen over het hoge niveau van de aan hen gestelde vragen en de discussies die aan de consultatietafels werden gevoerd. Daardoor is het Safety Event bij uitstek een gelegenheid geworden voor het uitwisselen van kennis vooren door vakgenoten.

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (0)

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden