Laatste nieuws:

NIEUWEGEIN, 8 mei 2014 12:20

Douane vernietigt Chinese partij vervalste lagers

Onlangs heeft de Nederlandse douane een aanzienlijke partij counterfeit SKF-lagers onderschept. De zending was afkomstig van Wuxi Handa Bearing uit China en gericht aan Europe Bearing in Rotterdam. De zending vertegenwoordigt een waarde van circa € 50.000. De douane heeft na overleg de volledige zending vernietigd.

'
1/1

SKF voert een actief no-tolerance beleid tegen de handel in namaaklagers. Deze namaakproducten zullen volgens SKF de lagerlevensduur sterk verminderen, de kwaliteit van het eindproduct  negatief beïnvloeden of zelfs machines beschadigen. In het slechtste geval zou het installeren van een namaaklager kunnen leiden tot een ernstig bedrijfsongeval.

Bijdragen aan de strijd tegen de namaakhandel?

1. Het belangrijkste is de aanschaf van originele producten, rechtstreeks van producent of via geautoriseerde distributeurs.

 

2. Houd er rekening mee dat het onmogelijk is om namaakproducten te herkennen door er simpelweg naar te kijken.

Meer informatie over de stijd van SKF  tegen namaakproducten, is te vinden in een  brochure en op de website Stop Fake Bearings.

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (0)

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden