Laatste nieuws:

ZOETERMEER, 1 mei 2014 12:06

Technologische industrie meets bouwsector tijdens Building Holland

Tijdens Building Holland in Amsterdam RAI van 6 t/m 8 mei, nodigt FME met het initiatief ‘Ask the Dutch’ de bouwsector uit om vragen en uitdagingen voor te leggen waar technologie de oplossing voor kan bieden. FME doet dit namens de technologische industrie met een speciale ‘Powered by Dutch Technology wand’.

'
1/1

De tijdens Building Holland gestelde vragen geven inzicht in de kansen voor technologiebedrijven om met hun innovaties oplossingen te realiseren voor uitdagingen in de bouw. Met technologie kan vrijwel elke vraag in de bouw opgelost worden, of het nu gaat om energiebesparing, duurzaamheid, veiligheid of comfortabel wonen.

FME-voorzitter Ineke Dezentjé Hamming: “Kennis delen bevordert innovatie, samenwerken in de hele keten leidt tot totaaloplossingen. Dit ‘Ask the Dutch’-initiatief sluit daar perfect op aan.”

Building Holland

Tijdens Building Holland, van 6 tot en met 8 mei 2014 in Amsterdam RAI, komen alle schakels in de keten bijeen om de toekomst van de bouw- en vastgoedsector mede vorm te geven. Building Holland is voor bezoekers een all-inclusive evenement: inclusief catering, lunch, netwerkborrel en toegang tot all sprekersprogramma’s inclusief keynotes, workshops en masterclasses.

bron: FME-CWM

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (1)

30 november 2022 -
Engineering Event SAFETY

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden