Laatste nieuws:

ZOETERMEER, 17 februari 2014 10:57

Groot Nederlands energiepaviljoen op Hannover Messe

Dit jaar zal er voor het eerst een groot Nederlands energiepaviljoen te vinden zijn op de Hannover Messe. Op 300 vierkante meter tonen Nederlandse bedrijven en instellingen hun innovaties en duurzame energieoplossingen.

Concepttekening van de stand'
Concepttekening van de stand
1/1

Het Holland Energy House is te vinden in hal 27 en wordt georganiseerd door FME. In dit nieuwe paviljoen zijn veertien partijen verenigd, zoals de HeatMatrix Group die laat zien op welke wijze bedrijven efficiënter om kunnen gaan met energie. Dicsom laat zien hoe energie uit uitlaatgassen van de motoren hergebruikt kan worden. Ook HSF laat op de Hannover Messe zien dat industriële restwarmte opnieuw gebruikt kan worden. Dit zijn nog maar enkele voorbeelden van innovatieve en duurzame oplossingen die op de Hannover Messe getoond worden.

Blij

FME-voorzitter Ineke Dezentjé Hamming is bijzonder blij met dit eerste Holland Energy House op deze belangrijkste industriële vakbeurs ter wereld: "In Nederland hebben we veel technologische bedrijven die innovatieve oplossingen bieden om duurzamer om te gaan met energie. De vraag naar dit soort oplossingen neemt wereldwijd steeds meer toe. Dat zien we ook op de Hannover Messe, waar energiehallen steeds belangrijker en groter worden. Het doet me goed dat we zoveel schitterende Nederlandse innovaties op energiegebied kunnen laten zien aan een breed internationaal publiek op de Hannover Messe." Ineke Dezentjé Hamming fungeert tijdens de Hannover Messe als het gezicht van de gehele technologische industrie.

Holland Partnerland

Met het centrale thema 'Global Challenges, Smart Solutions' is Holland dit jaar Partnerland van de Hannover Messe. Een recordaantal van zeker 200 Nederlandse bedrijven gaat deelnemen aan de Hannover Messe. Naast opvallende collectieve Holland Paviljoens in de verschillende hallen en individuele deelnames worden ook tal van activiteiten georganiseerd, waardoor Nederlandse deelnemers extra in de spotlights zullen komen te staan.

Hannover Messe

De Hannover Messe is de belangrijkste industriële vakbeusr ter wereld. Het afgelopen jaar trok deze beurs 6.550 exposanten uit 62 landen met 220.000 bezoekers uit 93 landen. Dit is hét evenement voor de technologische industrie, met hooggekwalificeerde internationale bezoekers en een aantrekkelijk omlijstend programma. De Hannover Messe vindt plaats van 7 tot en met 11 april 2014.

bron: FME-CWM

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (4)

30 augustus 2022 -
Technishow + Esef
4 oktober 2022 - Stuttgart
Motek
16 november 2022 - Tiel
Nationale Cobot Dag
30 november 2022 -
Engineering Event SAFETY

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden