EINDHOVEN, 3 februari 2014 11:29

Industrial Supply Paviljoen op Hannover Messe 2014

De Nederlandse toeleverindustrie zal goed vertegenwoordigd zijn op de Hannover Messe (Industrial Supply) die van 7 tot en met 11 April 2014 in Hannover wordt georganiseerd. Bijzonder aan deze 2014 editie is dat Nederland medeorganisator zal zijn (Holland Partnerland).

Het NEVAT collectief dat hier voor de 35e keer aanwezig zal zijn, wordt omgetoverd tot één groot oranje paviljoen waar ook Brainport Industries, Metaalunie en Mikrocentum onderdak vinden. De samenwerking van deze vier organisaties in dit nieuwe “Industrial Supply Paviljoen” mag uniek worden genoemd en wordt met veel enthousiasme door de aangesloten lidbedrijven omarmd.

Oranje hal

De krachtenbundeling zorgt ervoor dat de Nederlandse toeleveranciers een prominente plaats zullen innemen midden in de populaire hal 4 waarin de “Industrial Supply” beurs wordt gehouden. Het grootschalige, en duidelijk herkenbare toeleverpalviljoen zal ruim 1250 vierkante meter beslaan en circa 75 deelnemende bedrijven herbergen. Hal 4 kleurt oranje.

Randprogramma

Ook zullen de vier organisaties samenwerken om een ambitieus en inhoudelijk randprogramma rondom deze beurs samen te stellen. Denk daarbij aan het invullen van seminars, perstreffen, uitreiking van awards, netwerkbijeenkomsten, ontvangsten van buitenlandse brancheorganisaties en dergelijke. Steeds met als doel om tot nieuwe business te komen voor de deelnemende bedrijven.

Klik hier voor meer informatie.

bron: Mikrocentrum

Foto's:

Industrial Supply Paviljoen op Hannover Messe 2014

© Aandrijvenenbesturen.nl